Ace'yi tanımasına gerek var mı ? Halka açık infaz yapıyorlar ve Roger'in soyunu kurutuyoruz diyorlar. Yani bence bu işin iyiye çekilmesi zorlama olur adam karektersiz, boş biri. Şu hareketi Zoro yapsa gözümde Teach kadar değersiz olur artı bahane bulmaya da çalışmam.Her iki sunulan gerekçede mantıklı benim için. Hata olan nokta KK olma yolunu tıkadığı içini gerekçe olarak sunan kitleyi böyle bir haberle çürütebileceğini sanmak. Yoksa ikimizin de dediği şeyler serinin dinamiğine aykırı noktalar değil.
Ben bu konuya açıklık getirileceğini düşünüyorum ya. Rayleigh'in ne kadar Roger'a değer verdiğini biliyoruz sonuçta, ortaklar bir nevi hayat arkadaşları bunlar. Rayleigh belki de bunun olacağının bilincindeydi zaten, nasıl Luffy için beklenen deniliyorsa Ace'in de kaderi önceden çizilmiş olamaz mı? Zorlama oldu yorum ama kabullenmek istemiyorum bu kadar duyarsız kalmasını adamın çizdiği profil belli Ya da oğlu olduğunu o esnada öğrendi. Olayın perde arkasını bilmeyip ve Ace'i tanımayan biri olarak tepkisiz kalmasını bi nebze anlayabilirsin o zaman.
Roger bugün dirilse olanları duysa suratına tükürür Ray'in tabi Garp'a bişey yapmaya bile değmez. Biri ortağı diğeri çocuğu emanet ettiği kişi, Roger yaşasa sağlam adam döverdi
Son düzenleme: