Kendi İsteği 20 Mar 2017 #9,981 Rayleigh'in tespit edilmiş olabileceğini bildiren askere Garp, "Bunu kimseye, Sengoku'ya bile söyleme; ben hallederim" diyor. Bundan sonra herhangi bir faaliyette bulundu mu ya da arkasından henüz açıklanmamış bir şeyin çıkacağını düşünüyor musunuz?
Rayleigh'in tespit edilmiş olabileceğini bildiren askere Garp, "Bunu kimseye, Sengoku'ya bile söyleme; ben hallederim" diyor. Bundan sonra herhangi bir faaliyette bulundu mu ya da arkasından henüz açıklanmamış bir şeyin çıkacağını düşünüyor musunuz?
Densetsu no Samurai 20 Mar 2017 #9,982 Monkey D. Luffy dedi ki: Pica'nın yumruğu bence. Genişletmek için tıkla ... O da tehlikeli aynen. Amiral bile tehlikeli demiş adama. Ama daha çok yayıldığı alan açısından..
Monkey D. Luffy dedi ki: Pica'nın yumruğu bence. Genişletmek için tıkla ... O da tehlikeli aynen. Amiral bile tehlikeli demiş adama. Ama daha çok yayıldığı alan açısından..
Mihawk 20 Mar 2017 #9,983 Monkey D. Luffy dedi ki: Pica'nın yumruğu bence. Genişletmek için tıkla ... Konu ile alakasını anlamadım.
Monkey D. Luffy dedi ki: Pica'nın yumruğu bence. Genişletmek için tıkla ... Konu ile alakasını anlamadım.