Rosa'da meyve için gelenlerin hepsi yeni dünya korsanıydı, ne oldu? Fuji istese haritadan siler deniliyordu. Op de amiraller güçlerini kullansın katliam olurdu. 3 amiral kombo yapsa ortada Wb ve 20-30 kişi kalırdı. Akainu lav yağdıracak, Kirazu lazerle delecek ve Aokiji donduracak, ortada korsan kalmazdı. Kizaru yeri gelince bir anahtarı vuracak kadar isabetli ama koca gemileri vuramazdı diyorsanız bilemeyeceğim. O gemide lazerleri durduracak adamlar var mı?
O zaman Op çöp, bir arcı konuşmayacaksak hemde diğer güçleri gördüğümüz bir arcı, bunun başka açıklaması olamaz. Güç dengeleri olarak çöptür. Tayfayı katmıyorum, onların gücü artar azalır, olaylar ilerlesin diye ama diğer adamlar içinde aynısı oluyorsa neye göre değerlendireyim. Ayrıca Wb vurdu öldürmedi kurgu değil. Akainu yere düştü şansı yardım etti diye kurgu diyebilirsin. Amiral yaşasın diye çatlağa düştü. Marco ve Vista kombosu kurgu falan olamaz, bildiğin ciddi olay. Bunu çizyorsa ben kullanırım. Yoksa sadece Marco önüne geçebilirdi ya da Vista, ikisi birlikte daldı. En temiz amiral gücünü anlatan olayı op de kabul etmeyeceksek neyi edeceğiz?