Neyse uzun lafın kısası Sabo'dan bi' cacık olmazİlk iki paragrafın için şunu söyleyeyim. Dediğin gibi olsa bu sadece Zoro'nun fiziksel olarak daha sağlam olduğunu gösterir, daha güçlü olduğunu değil. Lakin o şekilde düşünmüyorum ben. Bir de o attığın video filler lae. Fuji'nin mor kaplan mı ne öyle bir saldırısı vardı mangada. Ondan bahsediyorum ben.
Yine animeye bakarsak Fuji şehrin öbür tarafına gidecekti neredeyse. Mangada öyle bir olay yok ama. Sen Sabo bir adım attırabilmiş mi diyorsun ama mangada Fuji'yo yaraladığı söyleniyor. Nasıl olursa olsun bir şeyler yapmış adam.
Bir de Kovacs'a söylediğin olaya müdahil olayım. :/ Luffy h.hakide daha kötü olsaydı neden Zoro kaptan değiştirmek istesin ki? Senin söyleminle b.hakide Luffy'den zaten daha iyi. Peki b.hakide daha iyi olması neden problem olmuyor da h.hakide Luffy'den geri olması Zoro için problem oluyor? Hem de sırf amele bayıltmaya yarayan bir güç iken bu.
Zoro efendi taş gibi kılıcıyla millete zarar vermeye çalışırken Luffy lastik koluyla yapıyor aynı işi. Bu adamın hakiye ihtiyacı daha fazla. İyi ki kendinden alt seviyede olan Pica kılıcına çentik atamadı ha.
Ee şimdi fiziksel güçte Zoro, dayanıklılıkta Zoro, b. hakide Zoro.. Adam demiştir bari kral hakide benden iyi olsun yoksa daha fazla dayanamicimmmm
Zoro'nun b. hakisi taşıyor abi ya. Daha ne olsun ? Petrol gibi akıtıyor adam
Ekleme: Valla bu işler öyle olmuyor hacı. Kral hakisinin iyi olup diğer türlerde de iyi olması düşüncesi forumun tabularından biri sadece. Böyle bir şey mangada geçmiyor. Gördüğümüz onca rezalet dövüşten sonra kimse tutup da Luffy'nin iradesi daha yüksek, buna bağlı olarak hakisi de daha yüksek demesin. Ben KK olacam deyip lay lay lom yaşayıp gitmek değil, bunun için uğraşmaktır irade. O da Zori'de var işte Luffy'ye asıl abilik yapan kişi Zoro. Korsancılık oynamasına izin veriyor ama sağa sola yalpaladı mı da azarı basıp kendine getiriyor
@Kovacs
Sadece Zoro'da da kral haki olduğunu belirtmek için yazmıştım.
Son düzenleme: