Bütün sırlarını açıklayacağım, iyi oku
İşin şakası bir yana, Wano kılıç ve kılıç ustaları adına bir çok şey öğrenebileceğimiz yer. Aynı zamanda kendine kılıç ustasıyım diyen her Op evladı için Nirvana. Wano'da Mihawk'ın adı çok az anılsa, hatta hiç anılmasa bile biz bu adadaki kılıç ustalarının seviyesinden yola çıkarak Mihawk için tahminlerde bulunabiliriz misal. Şöyle bir konum vardı. Bilmem okudun mu ?
Bu konunun içeriğinde işlenen konulara açıklık getirebilecek bilgilere burada ulaşabilir ve yine konunun içeriğindeki güçlere sahip olan kişiler hakkında yorum yapabiliriz. Kısacası bu zamana kadar kılıç ve kılıç ustaları hakkında bildiğimiz bilgi kırıntıları burada birleşip karnımızı doyuracak bir ekmek haline gelebilir ve bu ekmekten bize çok ekmek çıkar karşiim
Şimdi Sabo'nun logia olmasını ekstra bir gücü varmış gibi değerlendirmiyorum onu bi' demiş olayım. Ben demek istediğini anladım. Ne olursa olsun Zoro ve Sabo'nun yer çekimi karşısındaki durumlarında Sabo daha avantajlıydı demek istiyorsun. Haklısın da ama senin karşılaştırma şeklin hatalı. Sabo'nun logia olması kendisi için bir avantaj bu durumda. Güzel bir şey. Ona laf ettiğim yok yani.
Hani öyle bir yazmışsın ki Sabo ultra mükemmel ötesi dayanıklılığı ya da gücü sayesinde yer çekiminden etkilenmedi gibi. Böyle anlaşılıyor
Ya da bu Sabo'nun bir başarısıdır şeklinde anlaşılıyor. Usopp da yese etkilenmeyecek yer çekiminden (bu arada Usopp o kadar güçsüz ki her örnekte Usopp bile şu meyveyi yese diyorum. Yerleşmiş demek ki bilinçaltıma).
Şu sahneye bak misal..
(0:38)
Zoro'ya uygulanan çekimle kıyaslandığında devede kulak kalan bir çekim kuvveti karşısında bile Sabo diz çöküp logia formuna geçiyor kurtulmak için. Sabo mera mera yemeseydi Zoro gibi kurtulamazdı yer çekiminden. Fiziksel olarak Zoro yıkar geçer Sabo'yu
Haki meselesine gelince.. Bu zamana kadar görülen en üst düzey b. haki kullanımını gösteren adam Fujitora'yı bir adım (rakamla 1) geri götürecek bir saldırı yapamadı mı ? Hem de o muhteşem hakisinin üzerine mera mera gibi muazzam bir meyve yemişken
Allah Allah. Zoro ise yerin 5 metre dibinden attığı slashla bile Fujitora'yı metrelerce sürükleyebiliyordu halbukim.
Hani Sabo'nun hakisi ? Nerede arena parçalayan Sabo ?
Zoro b. hakide serideki zirve isim olacak. Hem küm etmeye gerek yok beyhude yere. Ne Luffy ne Sabo.. Seride kimin hangi özellikle ön plana çıktığı sahnelerle tescilli. Gerisi ana karakter için alışılagelmiş şişirmeler silsilesi ancak
Ayrıca
@Kovacs,
Bahsedilen o sahnede Zoro'nun ''bu kadarını yapamasaydı başka kaptan aramak zorunda kalırdık'' sözü Luffy'nin Zoro'dan daha iyi kral haki kullanabilmesine bir gönderme de olabilir ama arkadaşlar bu kısmı hep es geçip işine gelen ihtimali göz önüne alıyorlar. Sen iki ihtimali de göz önünde bulundur bence. Çok şaabma