Anlamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Tayfadaki diğer üyeler de defalarca kez Luffy'nin hayatını kurtarmışlardır. Demek ki Luffy'den güçlü olmasalar kurtaramazladı. Usopp'un Sugar'ı indirmesi gibi
Ciddi mod on:
Verdiğin örnekler onların Luffy güçlü diye tayfaya katıldığını göstermez, Luffy'nin güçlü olduğunu gösterir. Ben bu adamların niyetlerinden bahsediyorum. Güç aşığı insanlar olsalardı daha güçlü korsan tayfalarına katılırlardı. Zoro Luffy'nin teklifini kabul ettiğinde Luffy ne kadar güçlüydü? Tayfası yoktu. Gemisi yoktu. Bilmem anlatabiliyor muyum. Her şeye güç odaklı bakan burdaki üyeler. One Piece karakterleri böyle bakmıyor neyse ki
Ben Zoro'yu Luffy'e olan sadakatinden dolayı seviyorum zaten güçlü diye değil. Sevdiğim karakterin güçlü olması da hoşuma gider tabi o ayrı.
Zoro G4'e eşdeğer bir güç çıkarabilir zorlandığı bir dövüşte. Şu an sınırını bilmiyoruz. Gördüklerimize göre Luffy daha güçlü, bunu da kabul ediyorum zaten. Ama Zoro'yla ilgili beklentiye girmek neden yanlış anlamıyorum. Bunu çizen de bir insan evladı değil mi
Yarın bir gün bu şekilde çizebilir. Çizmezse de beklentimi karşılamamış olur, bu kadar. Her şeyin kırmızı çizgi ile ayrıldığı bir şey değil bu sonuçta. Sen de Mihawk fanısın galiba yok mu Mihawk'tan beklentilerin.
Şu da olabilir. Zoro G4 seviyesi bir güç gösterdiğinde Luffy daha da üst düzey bir güç çıkarabilir. Bu da hayal kırıklığı olmaz benim için Luffy de ikinci favori karakterim
Ben keyif almaya devam ederim. Shounen serisi okuyoruz. Ana karakterin her konuda en en en olması sıradışı olmaz
Naruto'da ana karaktere denk birisi vardı gerçi