Adamın tek işlevi tayfanın ana gücünü oluşturmakken, rakip yok demen olmadı.
Anlaşamayacağız senle bu konuda bıreymın. @Sakata Gintoki
Luffy'nin işlevi en güçlüyü yenmek kaptan olarak hep de öyle oldu. Dövüşlerde Luffy hep tayfanın toplamı kadar bazen daha fazla iş yapmıştır. Zamanında bunu uzun uzun yazmıştım. Velhasılı kelam tayfada Luffy'ye rakip adam yok. Zoro Luffy'nin sadık bi adamı tabiri caizse emir eridir. Askeridir yardımcısıdır ama dengi değildir.Adamın tek işlevi tayfanın ana gücünü oluştururken rakip yok demen olmadı.
Yazar iki karekteri de süpernova yapıp dünyayı kim yöneyecek dediği sayfada iki karekterin de resmini göstermişken senin hikayen fazla sarmaz beniLuffy'nin işlevi en güçlüyü yenmek kaptan olarak hep de öyle oldu. Dövüşlerde Luffy hep tayfanın toplamı kadar bazen daha fazla iş yapmıştır. Zamanında bunu uzun uzun yazmıştım. Velhasılı kelam tayfada Luffy'ye rakip adam yok. Zoro Luffy'nin sadık bi adamı tabiri caizse emir eridir. Askeridir yardımcısıdır ama dengi değildir.
@RedTeroR geç bunları zamanla kabulleneceksin.
İşte beklediğim mesaj. Hatta şöyle diyelim, Law'ın aradan çekildiği andan itibaren Dof'un karşına sağlam Zoro'yu koyalım.Dofun karşısına Zoroyu koyarak Luffy ile arasındaki güç farkını anlayabilir siniz.
Uçamadığını gördük,bence yeterli bu.Zoro'nun sınırını biliyor olsak haklısınız
Havada durur belki shinigami gibi. Hali hazırda ashura falan da var.Uçamadığını gördük,bence yeterli bu.
Ahaha Killer falan da orada. Law da orada ki o resimde Zorodan daha önemli bi figür. O dahi Luffy'nin gerisinde. Kapatma gözlerini.Yazar iki karekteri de süpernova yapıp dünyayı kim yöneyecek dediği sayfada iki karekterin de resmini göstermişken senin hikayen fazla sarmaz beni
Orlumbusu falan da verelim mi yanına fırlatır belki sağa sola.Zoro'nun sınırını biliyor olsak haklısınız
Yapabilse Picaya bu şekilde ulaşırdı,sonuçta böyle bir duruma ihtiyacı oldu.Havada durur belki shinigami gibi. Hali hazırda ashura falan da var.