Dof g3'e güçlü ama yavaş diyordu, Kraker afedersiniz Çakır çektiLuffy G4'e geçmeden Cracker'in klonuyla bile baş edemiyordu.
Dof g3'e güçlü ama yavaş diyordu, Kraker afedersiniz Çakır çektiLuffy G4'e geçmeden Cracker'in klonuyla bile baş edemiyordu.
Krakerden daha kolay durduruyor.Örümcek ağıyla blokladı.Luffy geçemeyeceğini anlayınca geri çekti.Dof g3'e güçlü ama yavaş diyordu, Kraker afedersiniz Çakır çekti
Direkt altına alıyor zaten. G2-G3 ataklarını temiz blockluyordu. Ki kılıca koka bile basabiliyor. Cracker'in yetenekleri diğer Yc3 hatta Yc2'ler arasında bile baya über kalıyor.Dof g3'e güçlü ama yavaş diyordu, Kraker afedersiniz Çakır çekti
Cracker,Yasopp,belki de Vista Dof'u alabilecek adamlar.Jozu tek parmak hareketi ile kitleyen adamdır Doflamingo. Hiç bir yonkou 3.commanderi alamaz Dofu.
Cracker kaybedecektir.
Bunu bana demene gerek yok gayet iyi biliyorum.Yeri gelince Doflamingo uyanışıyla base Luffy'yi hakisi zar zor gelmiş haldeyken delik deliş etti,milleti oynattı demeyi biliyorsunuz Onlar off guard olmayan şeyler tabii.Doflamingo'nun Jozu'yu yakalaması off guard değil yine her zaman ki gibi,Sanji'yi yakalaması da yine meyvenin bilinmediğinden dolayı değil.Dof'un icraatlerinin yarısı off guard net bir şekilde.Gardı açık iken yakaladı anca yaptı muhabbetine girersek Dof zararlı çıkar,yararlı değil.Onu Luffy gardını indirdiği için yapabildi.Tekrar yaptı mı bir sor kendine.Gardını indirmek nedir bunu senin araştırmanı tavsiye ediyorum.
Kıyafetler şeytan meyveleriyle paket halinde geliyor. Buz olup dağılan Kuzan düzelince aynı kıyafete sahip.Muhtemelen meyve kullanıcısının kıyafeti şeytan meyvesine bağlıdır dışarıdan müdahele edemezsin.Öyle uygun görmüş Oda çıplaklık gibi şeyler olmaması için.
+1
Cracker forumdaki en underrated adamlardan biri.Doflamingo kendisinin featlerine sahip olsaydı şu an sağ kolları yerden yere vuruyordu forumda.Dof g3'e güçlü ama yavaş diyordu, Kraker afedersiniz Çakır çekti
Cracker,Yasopp,belki de Vista Dof'u alabilecek adamlar.
Bunu bana demene gerek yok gayet iyi biliyorum.Yeri gelince Doflamingo uyanışıyla base Luffy'yi hakisi zar zor gelmiş haldeyken delik deliş etti,milleti oynattı demeyi biliyorsunuz Onlar off guard olmayan şeyler tabii.Doflamingo'nun Jozu'yu yakalaması off guard değil yine her zaman ki gibi,Sanji'yi yakalaması da yine meyvenin bilinmediğinden dolayı değil.Dof'un icraatlerinin yarısı off guard net bir şekilde.Gardı açık iken yakaladı anca yaptı muhabbetine girersek Dof zararlı çıkar,yararlı değil.
Cracker forumdaki en underrated adamlardan biri.Doflamingo kendisinin featlerine sahip olsaydı şu an sağ kolları yerden yere vuruyordu forumda.
Gardı düşük iken anca yapabiliyor tarzında yazdığın mesaja cevap yazdım sadece.Karakterleri adil kıyaslamıyorsun.Mevzu Dof olunca adam hakisi gelmedi diye dövüş dışı mı sayacağız diyorsun buna karşılık Cracker'ın aynı şekildeki durumunu anca gard dışı diyerek küçümsüyorsun.Tekrar yazıyorum mevzu gardı düşük iken yakalamaysa bunu Dof kadar kullanan birisi yok.Kör değil dediğin Jozu o sırada Croco ile uğraşıyor.Sanırım Marco da kördü yanına gelip kendisini kelepçeleyen koru görmüyordu o da sonuçta.Doflamingo'nun meyvesinin ne olduğunu anlamıyor bile rakip.Sanji gördüğü halde anlamadı.Jozu nasıl görsün dikkati bile adamda değil iken.Niye sayılmasın anlamadım.Luffy bu adamla dövüş içerisine girdi.10 dk utanmadan kaçtığı yetmezmiş gibi hakisi gelmedi diye dövüş dışı mı sayacağız ?
Jozu 2 vs 1 diye eleştirilebilir ama gardı düşük falan değildi adamın.Önünde 2 lord var kör değilse görüyor Jozu.Luffy gibi burada kimse yok bisküvinin icabına baktım diye kendini gevşetmiyor.
Gardını indirmeyle diğer sebepleri çorba yapmışsın resmen dön bak yazdıklarına.
Öncelikle, Dof hakkındaki dediğin doğru, gözden kaçırıp yorum yapmışım haklısın, lakin Kraker de zor falan durdurmuyordu, hakkını ver. Kumandan düştüğünde dünya adama 5. imparator demeye başladı oo çekmek yerineKrakerden daha kolay durduruyor.Örümcek ağıyla blokladı.Luffy geçemeyeceğini anlayınca geri çekti.
Klon asker ise onca zırhına rağmen güçlükle g3 durduruyordu.
Onu geçtim böyle karşılaştırmalar anlamsız zaten.İstersen Fuji ne sıkıntıyla g3 karşılamış bakabilirsin.Feat olayına artık bu yüzden saçmalık diyorum.
Böyle tek sahnelik şeyler yerine bilgi olarak karakterlerin seride hangi seviyede gösterildiğine bakmak lazım.İmalar,ödüller,göstergeler vs...Doflamingo düştüğü zaman bütün novalar ağzı açık gazeteyi okuyup vayyyy ! çekiyordu.Jinbe bile etkilenmiş gözüküyordu.