Cutty Flam 11 Şub 2024 #1,581 Hangi kafayla kraker demişim buna ben awkepoıajkrıoawejmıoğam Doffy krakeri çayına batırıp yer.
RedTeroR 11 Şub 2024 #1,582 William cutting dedi ki: Mahşerin Dört Atlısı... Genişletmek için tıkla ... Kaybettiğimiz savaş, olmadığımız anket yok
William cutting dedi ki: Mahşerin Dört Atlısı... Genişletmek için tıkla ... Kaybettiğimiz savaş, olmadığımız anket yok
Daredewill 12 Şub 2024 #1,583 Cutty Flam dedi ki: Hangi kafayla kraker demişim buna ben awkepoıajkrıoawejmıoğam Doffy krakeri çayına batırıp yer. Genişletmek için tıkla ... Doğruyu geç bile olsa bulana kapımız açık. Trafalgar Law dedi ki: İfşa etmek gibi olmasın ama öyle gibi de oldu şuan sjhsjh Genişletmek için tıkla ... hahaha bu ne ya. @Alpamis o yorum doğru mu yoksa montaj mı?
Cutty Flam dedi ki: Hangi kafayla kraker demişim buna ben awkepoıajkrıoawejmıoğam Doffy krakeri çayına batırıp yer. Genişletmek için tıkla ... Doğruyu geç bile olsa bulana kapımız açık. Trafalgar Law dedi ki: İfşa etmek gibi olmasın ama öyle gibi de oldu şuan sjhsjh Genişletmek için tıkla ... hahaha bu ne ya. @Alpamis o yorum doğru mu yoksa montaj mı?