Dof onu en bel bağladığı şeyle yapamadı sorun orda.Herifin sadece silahlanması Doffy'nin silahlanma+meyvesinin yapamadığını yapıyor.Lan adam sanki parça pinçik etti Luffyi.Bir kere kesti sadece.
Dof onu en bel bağladığı şeyle yapamadı sorun orda.Herifin sadece silahlanması Doffy'nin silahlanma+meyvesinin yapamadığını yapıyor.Lan adam sanki parça pinçik etti Luffyi.Bir kere kesti sadece.
Cracker bariz şekilde g4 e karşı durabildi. Dof bir kum torbası ne kadar karşı koyabilirse o kadar karşı koyabildi.Lan adam sanki parça pinçik etti Luffyi.Bir kere kesti sadece.
Elindeki kılıç süs mu la ?Dof onu en bel bağladığı şeyle yapamadı sorun orda.Herifin sadece silahlanması Doffy'nin silahlanma+meyvesinin yapamadığını yapıyor.
Ben kim torbasından kaçan boksör görmedim xdCracker bariz şekilde g4 e karşı durabildi. Dof bir kum torbası ne kadar karşı koyabilirse o kadar karşı koyabildi.
Ama ruhani bir güç. İrade ile alakalı, kişinin iradesine göre kullanılıyor, güç harcıyor.Örneklik bir durum yok aslında.Sonucta meyve dediğin şey vücudun bir parçası.
Cracker üst düzey kılıç ustası mı yav.Hadi kılıcı unutmayalım adamın kılıç+b.hakisi Dof'un gösterdiği ataklardan güçlü ki rahatlıkla kesiyor işte.Elindeki kılıç süs mu la ?
Ben kim torbasından kaçan boksör görmedim xd
G4 diye belirttiğimi hatırlatmak isterim.Elindeki kılıç süs mu la ?
Ben kim torbasından kaçan boksör görmedim xd