Onu Luffy gardını indirdiği için yapabildi.Tekrar yaptı mı bir sor kendine.Gardını indirmek nedir bunu senin araştırmanı tavsiye ediyorum.Cracker üst düzey kılıç ustası mı yav.Hadi kılıcı unutmayalım adamın kılıç+b.hakisi Dof'un gösterdiği ataklardan güçlü ki rahatlıkla kesiyor işte.
Kıyafetler şeytan meyveleriyle paket halinde geliyor. Buz olup dağılan Kuzan düzelince aynı kıyafete sahip.Muhtemelen meyve kullanıcısının kıyafeti şeytan meyvesine bağlıdır dışarıdan müdahele edemezsin.Öyle uygun görmüş Oda çıplaklık gibi şeyler olmaması için.Luffy Kraker ile kapıştığında, Dof'la kapıştığından daha güçlüydü. Şonen'i geç One Piece okuduğunuzun farında mısınız arkadaşlar? Adam kaç saat daha uzun süre g4'de kalıyor Kraker'e karşı. Yok krakerlerini iplik yapar, yok efendime kontrol eder, adamın suratını senelerdir gören olmamış Dof beyefendi kontrol edecek Kraker'i, hem de 1v1'de?
Dof gitsin milletin kolunu bacağını, kıyafetini, kolyesini iplik yapsın her şeyi yapabiliyorsa, beyin hücresi yetmediğinden mi Luffy'nin üstündekileri iplik yapmadı?
+1Jozu tek parmak hareketi ile kitleyen adamdır Doflamingo. Hiç bir yonkou 3.commanderi alamaz Dofu.
Cracker kaybedecektir.
2 uyanışlı karakter karşı karşıyayken bu denilen hayal bence zaten. Dof dedikleri gibi bir şey yapabilseydi bile.Luffy Kraker ile kapıştığında, Dof'la kapıştığından daha güçlüydü. Şonen'i geç One Piece okuduğunuzun farında mısınız arkadaşlar? Adam kaç saat daha uzun süre g4'de kalıyor Kraker'e karşı. Yok krakerlerini iplik yapar, yok efendime kontrol eder, adamın suratını senelerdir gören olmamış Dof beyefendi kontrol edecek Kraker'i, hem de 1v1'de?
Dof gitsin milletin kolunu bacağını, kıyafetini, kolyesini iplik yapsın her şeyi yapabiliyorsa, beyin hücresi yetmediğinden mi Luffy'nin üstündekileri iplik yapmadı?
Bana bi' tane, haki kullanıcısının kullandığı silahın veyahut mühhimatın iplik hale çevrildiğini gösterseneOnu Luffy gardını indirdiği için yapabildi.Tekrar yaptı mı bir sor kendine.Gardını indirmek nedir bunu senin araştırmanı tavsiye ediyorum.
Kıyafetler şeytan meyveleriyle paket halinde geliyor. Buz olup dağılan Kuzan düzelince aynı kıyafete sahip.Muhtemelen meyve kullanıcısının kıyafeti şeytan meyvesine bağlıdır dışarıdan müdahele edemezsin.Öyle uygun görmüş Oda çıplaklık gibi şeyler olmaması için.
+1
İnsan gerçekten hayret ediyor.2 uyanışlı karakter karşı karşıyayken bu denilen hayal bence zaten. Dof dedikleri gibi bir şey yapabilseydi bile.
Öyle birşey olmaz zaten kim söyledi haki bastığın aletin dönüşeceğini.Mesela kraker kendi içine girdiği zırha haki basıyordur.O zırha kesinlikle birşey olmaz.Bana bi' tane, haki kullanıcısının kullandığı silahın veyahut mühhimatın iplik hale çevrildiğini göstersene
İnsan gerçekten hayret ediyor.