Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Arkadaşlar Luffynin zaman sınırlaması vardı Dof savaşında. Wclnin başındaki hali g4ü aç kapa aç kapa yapa yapa harcardı Doflyyi. Cracker net daha güçlü bir karakter. Ama aralarındaki dövüş kolay olmaz kesinlikle.
Dof yc3tür kısaca. Ama crackerdan güçsüz bir yc3
 
Jozu tek parmak hareketi ile kitleyen adamdır Doflamingo. Hiç bir yonkou 3.commanderi alamaz Dofu.

Cracker kaybedecektir.
 
Dof Cracker'ın askerlerini durdurup, parçalayabilir. Uyanış açarak birden fazla askeri etkisiz hale getirebilir diye düşünüyorum. Yani Cracker'ın b.haki haricinde üstün geleceği bir alan bulamadım açıkçası. Çok zor olur yine de sonuçta sürekli asker üretiyor çakal, ama eninde sonunda Dof yener bence.
 
Luffy Kraker ile kapıştığında, Dof'la kapıştığından daha güçlüydü. Şonen'i geç One Piece okuduğunuzun farında mısınız arkadaşlar? Adam kaç saat daha uzun süre g4'de kalıyor Kraker'e karşı. Yok krakerlerini iplik yapar, yok efendime kontrol eder, adamın suratını senelerdir gören olmamış Dof beyefendi kontrol edecek Kraker'i, hem de 1v1'de?
Dof gitsin milletin kolunu bacağını, kıyafetini, kolyesini iplik yapsın her şeyi yapabiliyorsa, beyin hücresi yetmediğinden mi Luffy'nin üstündekileri iplik yapmadı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık