Yani sen şimdi tutup deli kralı falan mı savunuyorsun laskjdlasjdlaskdYa sen niye beni bu kadar zorluyorsun?
Dostunu yakın düşmanını daha da yakın tut, demişler. Kimin dost kimin düşman olduğu da ayan beyan ortada.
Ned'in haklı olduğu tek nokta buydu. Onu da eline yüzüne bulaştırdı. Olayları tam olarak kontrol edemedi. Kendisine verilen akılları onursuzca deyip görmezden geldi. Kendisine verilen öğüdü bir kenara attı: "Taht kavgasında ya kazanırsın ya ölürsün." Bu uğurda yapılanları onursuzca ve ahlaksızca olarak görüyorsan da efendi efendi köşene çekilirsin. Ned bunların hiç birini yapmadı. Haliyle öldü.
Konseyde yoktu ama Robert'in çevresinde hep Lannister çocukları vardı. Kraliçe tarafından koyulan. O gün ava gittiğinde öleceği kesindi. Soru sadece "Nasıl?"dı.
Cersei hamile kalıyor ama bir şekilde fetüsün ölümüne sebep oluyor tek aşkının getirdiği birisi sayesinde. Gerçi bu kadına da kızamıyorum. Tamam pisliğin, aşağılığın ve kevaşenin teki ama hangi kadın düğün gecesinde evlendiği adamın kendisine ölen nişanlısının ismini fısıldamasına müsamaha gösterir. Hangi kadın çıldırmaz? İğrenmez?.. Bir saniye ya Robert böyle davranmasa bile Cersei gene sevmezdi adamı.
Joffrey eğer Robert'ten olsaydı Ned çok problem etmezdi diye düşünüyorum. Ned'in istememesinin nedeni Joffrey'in Baratheon değil de Lannister olmasıydı. Ve tabi ki çocuğa destek olurdu. Sonuçta asıl varis çocuk olmuş oluyor. Ned'in derdi tahtı gerçek varise vermekti başka bir şey değil.
Harbiden de bu taht oyunları çok yorucu yahu.
Kurgu için bir iddiada bulunamam. Umarım dediğin gibi sağlam bir kurgu okurum.
Hahahaha her geçen gün insanlar beni şaşırtmanın yolunu buluyorlar