Kendi adıma konuşayım; Amiralleri küçük görmüyorum, epey güçlüler. Lakin Beyazsakal ve Roger ile yıllarca birlikte takılmış ve yetmemiş WB ile zamanında aynı tayfada olan Kaido'yu çizmiş. Marcoları yendikten sonra Yonkou olarak anılan Teach'ten daha verimli bence elimizdeki veriler.Bana bu Amirallerin bu kadar küçük görülmesi tuhaf geliyor. Denizcilerin en büyük gücü adamlar ona rağmen Odenle eş görülüyorlar.
İlk fan olmakta yarışırız Listeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Dünyadaki ilk Oden fanı olarak bir ara Oden reise yamuk yapmayan fanların tam sıralı listesini yapıp burada paylaşacağım.
Darbeleri felan da güzel yansıtamamış ki. Herhalde benim beklentim büyüktü. Oden'in saldırısı sonucu şehri yok ettiği gibi bir spoiler vardı da o yüzden beklentiyi artırdım herhalde.Roger boşuna Ray ile Gabana siz geri durun bu bende dememiş :d
Oden tehlikeli adam.
Ancak bir dövüş bu kadar vasat gösterilir. İki darbede bitti.
Raizo ve Kanjuro yerine keşke onu gönderselerdi geleceğe. Hem badass hem de güzelliyle muazzam bir hatunmuş. Nami'yle yan yana savaşırken görmek çok hoş olurdu.Yalnız şinobu yenir, böyle bi hatun yok
Şinobu'ya herkes hain diyordu birde. Hain olduğu doğru, fakat karşı tarafa ihanet etmiş.Raizo ve Kanjuro yerine keşke onu gönderselerdi geleceğe. Hem badass hem de güzelliyle muazzam bir hatunmuş. İkisini Nami'yle yan yana savaşırken görmek çok hoş olurdu.
İhanet ne zaman düşmek oldu kardeş bir defa ihanet eden her zaman ihanet eder-Ramiz Dayı Korsanfan EditionVay beee Smoker reis böyle mi olacaktı? Her zaman en ön saflarda savaştım ben. Bir kere düşünce herkes vuruyormuş...
Savaşırken görmek yetmezdi. Ama yanlış insanları geleceğe yollamış.Raizo ve Kanjuro yerine keşke onu gönderselerdi geleceğe. Hem badass hem de güzelliyle muazzam bir hatunmuş. Nami'yle yan yana savaşırken görmek çok hoş olurdu.
Evet. Peki Kaido ve adamlarının Odenleri hazır bir şekilde beklemesine ne diyorsun. Oden bile onları ilk görünce şaşırmış gibi geldi bana. Sence cidden hain var mıdır?Şinobu'ya herkes hain diyordu birde. Hain olduğu doğru, fakat karşı tarafa ihanet etmiş.