Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşasaydı inanılmaz bir güç artışı yaşardı algısı potansiyel dışında bir ilüzyondan ibaret diyorum işte.Tabii ana karakter ve D. olan isimler dışında.Onlar az zamanda müthiş gelişim gösterebiliyorlar.Marco’ya bakalım mesela.Bu adam genç yaşta korsan kral tayfasıyla çarpışmış en kötü onları tutmuş biri.Güncelde görüyoruz sağ kol olarak algılanan seviyede.E yani bu adam yıllar içinde inanılmaz bir gelişim mi gösterdi.Hayır.Öyle olsa fb bölümlerinde kk tayfası tutamazdı.Marco genç yaşta da zaten çok güçlü biriymiş.1. Komutan ile ikinci arasında bir yerdeyse yıllar içinde 1. Komutan olacak seviyeye erişmiş olsa gerek.Yani inanılmaz bir güç artışı yaşamamış.Shanks de yonko olduğuna göre yine öyle.Ana karakter ve D. olmanın dışında anca ikinci meyve falan yemelisin bunun için.Kaido’nun böyle bir gelişim yaşadığına dair hiçbir kankt yok.Hani Akainu örneğin gençken sırtında kılıçla tasvir edilmiş farklı bir şekilde.Kaido’da bu da yok.Şu an olduğu neyse fb bölümlerinde görünüş olarak hiçbir eksiği görülmüyor takım teçhizat tam yani.Durum böyle olunca az miktarda üzerine koymasını beklemek mantıklı.
Hem haklısın hem yanlışsın dostum. Bazı karakterler dediğin gibi güç artışı yaşıyorlar ve bir süre sonra yerinde sayıyorlar. Bazıları da kan bağı veyahut başka şeylerden dolayı sürekli güçlenmeye devam ediyor. Bu sürekli güçlenmeye devam eden karakterlerin içinde kan bağı falan olmadan zirveye çıkabilecek, istisna olan isimler var. Mesela Ryuma. 20 küsür yıl önce meyveli Kaido'dan daha güçlü olan Oden aynı zamanda Wano'nun köklü ailelerinden birine mensup, ki bu aile boş yüzyılda poneglifleri işlemiş antik krallık ve D.'ler ile alakası olan bir aile. O yüzden Oden şuan yaşasaydı dünyanın en güçlü yaratığından daha güçlü olabilirdi. Bize verilen bilgiler ile bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
 
Kalp kırıklığı ile yazıldığı o kadar belli ki... Bir Oden severin ağır gelen acısıyla yazdığı bir yorum... Ben ki! Oden’i taa en başından beri savunmuş Bushido, bakın bana ey dostlar hain ilan edildim adeta Norland gibi Oden reis gibi...
@Mr.Bushido
İşte uyardıktan sonra...
Peki ya öncesi? Karaktere neler dedin güven sıfırdı. Utanacağızı bilsem çok şey derim ama ondan da anlamazsın ki siz! :ehe:
Ben bu dava’nın ilk savaşçılarından Mr.Bushido’yum be!:a:
 
Dünyadaki ilk Oden fanı olarak bir ara Oden reise yamuk yapmayan fanların tam sıralı listesini yapıp burada paylaşacağım. :gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık