Adam güm diye geçirmiş yav
Oden'le Kaido'nun tüm savaşını göstermemiş galiba. :/ Ancak 11 samuray binlerce korsanla savaştı tarzı bir şey diyor. Oden'in gücü düşündüklerinden de fazlaymış galiba. Klasik Oda'ın öveyim kafası.Tarihi bir sayı. Oda bitti çünkü.
Ana'ya da kahpelik yapar bu.Don't worry Smoker! Koca Annem onu ölümüne dövecek. Kaido OP evreninin en acınası varlığı ünvanını alacak. Dertler bitecek.
Denizleri aş da gel kurban olayım...
Seviye ölçen türü varsa anlaşılabilir, ancak Taklit Meyvesi'nin dönüşümde karşıdaki kişinin gücünü de alıp almadığı net değil. Eğer böyle bir şey varsa, anlamak mümkün olmaz.Biz de Kaido'yu adam sayardik.
Adamlık seviyesi:
Dans eden Oden > Kaido
O derece şerefsiz bu Kaido.
Bizim Mugiwara'lar bu tür tuzakları yiyecek mi bakalım. Luffy'de tam yiyecek tip var.
Onun dışında @Smoker sence obs. Haki ile klonun gerçek olup olmadığı anlaşılabilir mi?( biraz değişik cümle olmuş. Orada momo olmadığı anlaşılabilir mi demek istedim.)
Ben Oden'den öyle bir şey beklerdim.
Oda tartışmamız için hep yem atıyor. Biz de hep bu yiyoruz. Bir hafta önce büyük ümit besliyoruz. Sonra hayal kırıklığını yaşıyoruz. Her ikisini de yazınca böyle 2000 mesaj ediyor işte.Tarihi bir sayı. Oda bitti çünkü.
taklit meyvesi dediğin mr2 nunki değil mi? Nami'ye dönüştüğünde kendi dövüş stilini yapamadığını söylemişti sanki, burdan iki sonuç çıkıyor, fiziksel özelliklerini kopyalayabiliyor ki Naminin bedeni yetersiz kaldı bu durumda, yada taklit meyvesi kişiye temel bi beden sağlıyor çok güçlü değil sadece değişken.Ana'ya da kahpelik yapar bu.
Seviye ölçen türü varsa anlaşılabilir, ancak Taklit Meyvesi'nin dönüşümde karşıdaki kişinin gücünü de alıp almadığı net değil. Eğer böyle bir şey varsa, anlamak mümkün olmaz.
Kahpeliğin kitabı yeniden yazıldı, yazarı ise Kaido isimli bir ejderhaydı. İnsa Meyvesi'nin Oni modelini yemiş.
İşte bu yüzden çokndöğüşü yanlış okur OP fanları ama napacan millet alışmış Zoronun oluk oluk kan akıtıp kazanmasına şimdi bu garip geliyor haliyle.Olum siz bu mangayı nasıl takip ediyonuz la. Bu seviyelerde gardını indirmek tabiki de tek yemek. Aokiji Akainu dövüşündede böyleydi karşınızda boş adamlar yok. Dikkatsizlik yapınca kolunuzu bacağınızı alıyorlar, bu seviyelerde. Dikkatsiz olunca kafanızın yarısı gidiyor. Yani şu dövüşün eleştirilmesi çok ilginç fb anasını satayım önemli anlarını göstermiş işte. Luffy vs Kata gibi up uzun bişey neden bekleniyor ki. Adam Kaido'nun yancılarını blurlamış la. Hani onları saklıyorum tayfa ile olan savaşta çizcem teknikleri demiş işte ki bu hepte böyleydi yani.
Dediklerimi zerre anlamadığın gibi mangayı da zerre anlamadığının kanıtı. Şu anlattığım şeyleri Oda gelip anlatsa yine aynı şeyleri söyleyeceksin o yüzden :Akainu savaş alanında haki kullansaymış banane demek samimiyetsizliktir.