Kınlar içinde hain yoktur, casus falan yollamış olabilirler. Zaten Oden ve adamları gizli gizli gelmiyor, normal yoldan yürüyerek geliyor. Karşı tarafa ait bir casus varsa hemen haber vermiş olabilir.Evet. Peki Kaido ve adamlarının Odenleri hazır bir şekilde beklemesine ne diyorsun. Oden bile onları ilk görünce şaşırmış gibi geldi bana. Sence cidden hain var mıdır?
Üç kılıç kullanıcısı Zoro ve üç Kunai kullanıcısı genç ve seksi Shinobu.... Ne savaş dönerdi bu ikisi arasında.Savaşırken görmek yetmezdi. Ama yanlış insanları geleceğe yollamış.
Hakisiz bir şekilde o darbeyi karşılayan her kimse pekmezi akardı bence.Adamın bir vuruşta Oden'i soktuğu hâle bak. Luffy bir de bu adamın muhtemelen zirve olan hâlinden darbe yedi. Tek yemesine şaşmamalı. Anormal bir güç.
Not: Orada herhangi bir amiral olsa tek vuruşta pekmezi akmazdı.
Kılıcı eline geçtiği için böyle yapıyorsun, seni kılıç manyağı açgözlü herif...Öyle olmasını istemiyorum. Bu kadar dram boşa gider.
Ah ah ben bu dövüşe hayır diyemem.Üç kılıç kullanıcısı Zoro ve üç Kunai kullanıcısı genç ve seksi Shinobu.... Ne savaş dönerdi bu ikisi arasında.
Chopper ve Law göreve lütfen!! One Piece için Ritalin ve Concerta icat etme vakti geldi.Hep aynı hikaye dikkat dağınıklığı
Oden meyvesi açık halini deşiyor. Kaido normal halinde komaya sokuyor saçmalığa bak. Düşün Luffy Lucci'ye tek vurup dimağını sarsıyor. Lucci de normal halinde Luffy'yi komaya sokuyor. İşte o kadar saçmaHep aynı hikaye dikkat dağınıklığı