Üye silindi 1004
@kekomancer ın dediği gibi 48-50 yaşında oğlu var kadının. Yani aşağı yukarı 10 yaş var diye tatmin ediyoruz aralarında. 50 küsurdur Kaido.Ben bunu unutmuşum ikisi de benzer dönemlerde caylaktı aralrında kac yaş fark var acaba.
@kekomancer ın dediği gibi 48-50 yaşında oğlu var kadının. Yani aşağı yukarı 10 yaş var diye tatmin ediyoruz aralarında. 50 küsurdur Kaido.Ben bunu unutmuşum ikisi de benzer dönemlerde caylaktı aralrında kac yaş fark var acaba.
Şu efsaneye bak bir de ejder meyveli smoothiye bakOda derinliği dolduramadı diyorum. Luffy'nin yumrukları sırf güçlüymüş gibisinden lanse ederek Kaido'yu yenildirmeyeceğim dedi. Aradaki haki farkıdır fiziksel güç farkıdır hiç güzel lanse edemedi. Kaido kafaya balyozu indirmiş sırf güçlüymüş diye Oden inmiş işte.
Buyur kardeşim bak. Doğrudan nereye yediği darbeye bak. Darbeyi vuran Ace in babası, vurduğu Ace i gözünün önünde öldüren. Nereye vurduğuna iyi bak.Doğrudan kafaya savunma yapmadığın bir anda yerde hepsi de yatar.
Sağolasın Alpa.
Jozunun dondurulduğu, Zoronun omzundan delindiği olmaz mı? Luffynin oksijensiz kalıp yenilmesi?Şu Akainun bacak kopardığı sahneyi atsana? Bi görelim dikkatsizlikmi etmiş ne etmiş...
Böyle laf sokmaya çalışarak çok çirkin gözüküyorsun. Dediğimin aksini ispatlayacak bir delilin varsa laf sokmaya çalışmak yerine buyur kanıtla.Gözünle okuyorsun ama okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun. O zaman sıkıntı gözünde değil başka bir yerde.
Yok biliyorum çizimi, teoriye döktüm biraz.
Bir şey demiyorsun ki, bir şey söylesen aksini iddia edeceğim zaten.Böyle laf sokmaya çalışarak çok çirkin gözüküyorsun. Dediğimin aksini ispatlayacak bir delilin varsa laf sokmaya çalışmak yerine buyur kanıtla.
E o da yerde yattı zaten alla allaBuyur kardeşim bak. Doğrudan nereye yediği darbeye bak. Darbeyi vuran Ace in babası, vurduğu Ace i gözünün önünde öldüren. Nereye vurduğuna iyi bak.
Sağolasın Alpa.
Luffy dikkatsizlik ettiği için değil ne olduğunu anlamadığı içib yıkılıyor. Zoroya arkadan saldırıyorlardı galiba. Dikkatsizlik bir etkendir valerde tabii ki ama kalkıp dikkatsiz olduğu için tek yemesi saçmalık.Jozunun dondurulduğu, Zoronun omzundan delindiği olmaz mı? Luffynin oksijensiz kalıp yenilmesi?