Kız göğsüne yaslanmış salya sümük ağlıyor oğlum! Vakur ve dimdik bir şekilde ayakta durmanın sırası mı ? Sarıl kılıcına alayını doğra. Her şeyi biz mi söyleyecek lan
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilmem beklentilerin sayısı belki öyle düşündürtmüştür. O değil de Oden de yalan oldu. Ne olacak bu iş?Sonuçta olaylar daha bitmedi bırak da bir şeyler bekleyelim yahu ne var bunda?
Değil mi?Kız göğsüne yaslanmış salya sümük ağlıyor oğlum! Vakur ve dimdik bir şekilde ayakta durmanın sırası mı ? Sarıl kılıcına alayını doğra cmk. Her şeyi biz mi söyleyecek lan
Bu duruş hayra alamet değil fandaş. Bu olayların üstüne o son smile bilgisi iyice sinirlendiri bence Zoro’yu.Kız göğsüne yaslanmış salya sümük ağlıyor oğlum! Vakur ve dimdik bir şekilde ayakta durmanın sırası mı ? Sarıl kılıcına alayını doğra cmk. Her şeyi biz mi söyleyecek lan
Hahaha yok be yalan olmadı. Bak sen ne güzel açıklamışsın olayı işteBilmem beklentilerin sayısı belki öyle düşündürtmüştür. O değil de Oden de yalan oldu. Ne olacak bu iş?
Bilmem beklentilerin sayısı belki öyle düşündürtmüştür. O değil de Oden de yalan oldu. Ne olacak bu iş?
Zaten mantıklısı o. Oden'in babası o aralar en yüksek rütbeli idi. Ondan daha güçlüsünün olması saçma gelirdi bana.Hahaha yok be yalan olmadı. Bak sen ne güzel açıklamışsın olayı işte
Edit: Aha Aiden de açıkladı işte tamam
Valla geçen hafta biraz kızmıştım. Ortamda bir sürü ihtimal varken her şeyin Zoro'ya bağlanılmasını beğenmemiştim. Hala da aynı fikirdeyim. Şu an beklenilen tarzda büyük bir savaş durumu çıkmaz bence. Zoro, Kamazo'dan yara aldığında son savaş için iyi olmadı falan diyordu. Şimdi o yaradan daha büyüğünü alma ihtimalinin olduğu bir savaşa sürüklemek çok mantıklı gelmiyor bana. Zaten ortamda Hawkins, X-Drake, Orochi gibi elemanlar varken çok kolay şov yapılmaz bence.
Bu arada cidden Zoro'nun ne yapacağını merak ediyorum. Peşini bırakacak mı yoksa devam mı edecek? Shutenmaru falan da oraya gelmiş galiba.