Noooooooooluyo lan
Sahte olabilir ya o kısım.Zoro çok üzülüyormuş. Kendi bile çok fazla tanımadığı biri için bu kadar üzüldüğüne şaşırıyor. Onu uzun zaman öncesinden tanıyormuş gibi hissediyor. Zoro'nun Babası bulundu.
Noooooooooluyo lan
Sahte olabilir ya o kısım.Zoro çok üzülüyormuş. Kendi bile çok fazla tanımadığı biri için bu kadar üzüldüğüne şaşırıyor. Onu uzun zaman öncesinden tanıyormuş gibi hissediyor. Zoro'nun Babası bulundu.
Bana da tuhaf gelmişti.Eten o kısım için fake dedi. Sadece kapak kısmı doğru sanırım
Aaa bu olmadı ama Zoro'nun ailesi de güçlü bir familyadan gelse iyi olurdu.Eten o kısım için fake dedi. Sadece kapak kısmı doğru sanırım
Hafi hadi bırak şimdi hahahah. Öyle değilmiş işste olayO yüzden seviyeleri uçurmamak lazım Bushido.Sonra bunun gibi bir bölüm gelir ve denir ki Oden'den güçlüleri var. Sonra amiral-yonko seviyelerinden aşağıya düşmek zorunda kalırız.
Onlar çocuk muydu ? Koskoca adamlar artık ve korsanlar burada ufak bir veletten bahsediyorum, flashback olsa ölebilirdi ama şuan öleceğini sanmıyorumÇocuğu olan ölmüyor mu? O nasıl bire saçmalık. WB'nin binlerce çocuğu vardı da ne oldu?
Anlık şoka girip duruyoruz. Spoilerlar soğuk duş etkisi yapıyorSahte olabilir ya o kısım.
Amiral-yonko beklentin yoktur diye tahmin ediyorum.Hafi hadi bırak şimdi hahahah. Öyle değilmiş işste olay
Bir Amiral çıkabilir kanka bu Oden den niye çıkmasın. Adamın altında ki ler bile sağlamAmiral-yonko beklentin yoktur diye tahmin ediyorum.
Sen de mi her görünen karaktere amiral diyenlerden çıktın Bushido. Üzdün beni. Neyse görürüz ilerde.Bir Amiral çıkabilir kanka bu Oden den niye çıkmasın. Adamın altında ki ler bile sağlam