Starrk 10 May 2019 #491 Big mom arc sonuna kadar hapishaneye ulaşır mı bari? Luffy uyudu uyandı. Kadın gece gündüz yollarda. Pastayı bu kadar kovalamadı.
Big mom arc sonuna kadar hapishaneye ulaşır mı bari? Luffy uyudu uyandı. Kadın gece gündüz yollarda. Pastayı bu kadar kovalamadı.
Red-Shanks 10 May 2019 #493 Haftaya şimdi bölüm yok mu ? O kadar 2 hafta bekle bunee yaaa diyor insan
gokhan 10 May 2019 #495 Arkadaşlar tamamen bilmediğimden soruyorum. Türkiye'de çıkan çizgi roman veya karikatür dergileri ya da mangaya en yakın dergiler hangisi ise bizde de resmi tatillerde ya bayramlarda o hafta ara veriliyor mu?
Arkadaşlar tamamen bilmediğimden soruyorum. Türkiye'de çıkan çizgi roman veya karikatür dergileri ya da mangaya en yakın dergiler hangisi ise bizde de resmi tatillerde ya bayramlarda o hafta ara veriliyor mu?
RedTeroR 10 May 2019 #496 Zoro tren izlemeye giden öküz gibi neye bakıyor öyle, ulan bir şeyler yapsana xD Davetiye mi bekliyon... Bu arada adam ölmez bence hala ölmeyeceğini düşünüyorum
Zoro tren izlemeye giden öküz gibi neye bakıyor öyle, ulan bir şeyler yapsana xD Davetiye mi bekliyon... Bu arada adam ölmez bence hala ölmeyeceğini düşünüyorum
Wataame Daisuki 10 May 2019 #497 RedTeroR dedi ki: Zoro tren izlemeye giden öküz gibi neye bakıyor öyle, ulan bir şeyler yapsana xD Davetiye mi bekliyon... Bu arada adam ölmez bence hala ölmeyeceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben Pedronun bile ölmediğini düşünüyorum. Yasu da ölmemiştir.
RedTeroR dedi ki: Zoro tren izlemeye giden öküz gibi neye bakıyor öyle, ulan bir şeyler yapsana xD Davetiye mi bekliyon... Bu arada adam ölmez bence hala ölmeyeceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben Pedronun bile ölmediğini düşünüyorum. Yasu da ölmemiştir.