Wano baya sağlam çıktı. Hep diyorum. Akainu Kizaru'yu yollamamakla hayatının en doğru kararını vermişBir Amiral çıkabilir kanka bu Oden den niye çıkmasın. Adamın altında ki ler bile sağlam
Wano baya sağlam çıktı. Hep diyorum. Akainu Kizaru'yu yollamamakla hayatının en doğru kararını vermişBir Amiral çıkabilir kanka bu Oden den niye çıkmasın. Adamın altında ki ler bile sağlam
E Yuh artık Roger kaç tane amiral taşıyordu o zaman gemisinde Ray-Gaban-Oden sanmıyorum o kadar güçlü bir tayfası varsa Hasırşapka Korsanları hiçbir zaman Roger Korsanlarını geçemeyecek sanmıyorum amiral seviyesinde olduğunu.Bir Amiral çıkabilir kanka bu Oden den niye çıkmasın. Adamın altında ki ler bile sağlam
Yok be her görünen değil. Bilgileri falan görmüyor musun? Roger ve wb işte altında ki adamları falan daha ne olsun? Görücez bakalımSen de mi her görünen karaktere amiral diyenlerden çıktın Bushido. Üzdün beni. Neyse görürüz ilerde.
Yaş farketmez WB için çocuktular. Onlar çocuk mu diyor yav. Ferit orucu fazladan mı tutuyon ne yapıyon.Onlar çocuk muydu ? Koskoca adamlar artık ve korsanlar burada ufak bir veletten bahsediyorum, flashback olsa ölebilirdi ama şuan öleceğini sanmıyorum
Bence de doğru karar. Wano gittikçe değerleniyor gerçektenWano baya sağlam çıktı. Hep diyorum. Akainu Kizaru'yu yollamamakla hayatının en doğru kararını vermiş
GL’nı fethetmişler işte hahahaha ama yani ben bilgilere bakarak konuşuyorum. Hem ittifak olarak katılmış Oden zaten. Şu bilgiler ve bu kadar övülmesi normal mi yani?E Yuh artık Roger kaç tane amiral taşıyordu o zaman gemisinde Ray-Gaban-Oden sanmıyorum o kadar güçlü bir tayfası varsa Hasırşapka Korsanları hiçbir zaman Roger Korsanlarını geçemeyecek sanmıyorum amiral seviyesinde olduğunu.
Seride binlerce isimsiz Amiral var.Yeni bir karakteri güçlü beklemek bile niye olay oluyor bu forumda?
Önce kendi çocuğuna sahip çıksınYaş farketmez WB için çocuktular. Onlar çocuk mu diyor yav. Ferit orucu fazladan mı tutuyon ne yapıyon.
Amiral seviyesi dediğimiz mertebe o kadar kolay bir mertebe değil benden demesi Kizaru tek başına salıyorum kendimi Wano'ya diyor gelse yargı dağıtır King,Queen,Jack falan üçü birlikte dalması lazım öyle her baba yiğidin harcı değil o seviye benden demesi mutlaka güçlü çıkacaktır ama Amiral şuanlık benim gözümde uçukBence de doğru karar. Wano gittikçe değerleniyor gerçekten
GL’nı fethetmişler işte hahahaha ama yani ben bilgilere bakarak konuşuyorum. Hem ittifak olarak katılmış Oden zaten. Şu bilgiler ve bu kadar övülmesi normal mi yani?