Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 942 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy önünde diz çöktürmüyor işte :) :D

Bak Luffy şu an Hyodan haki eğitimi alıyor. Ne yapsam kar hesabı. Zoro da bu adamdan kara kılıç neyim falan öğrenirdi. Olaya çat çöp diye girmiş :artiz:
Reyiz yeniden samuray olmak neymiş onlara öğretecek.

Bu arada Zoro reyiz o nasıl bir duruştur. :/ Şu Orochi tipsizini umuyorum ki en acı şekilde öldürürsün.

kaido -nun yarası yasu -nun eseri ? :flaugh::flaugh::flaugh: manga yeni başladı bence muhteşem ilerliyor ya her karakter ayrı ayrı çok hoşuma gidiyor seri muhteşem bir hal aldı.

Zoro reis üzgün ve ciddi duruyor sanki. Fırtına öncesi bir sessizlik mi acaba???
Aman şuna başlamayın yine.:D Geçen hafta da bu ''Bu sahne Zoro için hazırlandı, Zoro reis coşacak, Zoro indirecek, Zoro kurtaracak, Zoro reis haki şov yapacak'' diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Bu bölümde de aynısı olmasın.:d Sonrasında bölüm hakkında konuşamıyoruz, eğer olmaz dersek yanlış anlaşılırız korkusundan.:)

Zoro'dan bir öfke patlaması bekliyorum artık. O kadar olay oldu beklemeyecektir umarım.

Ben böyle olacağını tahmin etmiştim ama galiba Yasu giderken çok fazla dolu laf etmiyor. Ben Roger ve Wb gibi durumu tamamen değiştirecek laflar etmesini beklerdim. Örneğin Hazan suyu geri döndü ve kehanet gerçekleşecek gibi.

Aman şuna başlamayın yine.:D Geçen hafta da bu ''Bu sahne Zoro için hazırlandı, Zoro reis coşacak, Zoro indirecek, Zoro kurtaracak, Zoro reis haki şov yapacak'' diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Bu bölümde de aynısı olmasın.:d Sonrasında bölüm hakkında konuşamıyoruz, eğer olmaz dersek yanlış anlaşılırız korkusundan.:)
Sonuçta olaylar daha bitmedi bırak da bir şeyler bekleyelim yahu ne var bunda? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık