Öyle ama ayıp yaptığı ZoronunBaşka açıdan bakarsak kendisine hayran bırakıyor.
Öyle ama ayıp yaptığı ZoronunBaşka açıdan bakarsak kendisine hayran bırakıyor.
Yani bence de zirve Oden çok daha güçlüdür. Ama sorun Wano Samuray'larının çok kolay güçten düşmesinde. Yasu ve Hyo Amca,ikisine de ne çarptıysa hayatları kaymış adamların.Bilemem. O zaman için güçlü olabilir ya. Şu anki tipinden öyle geliyordur.
Tabi dediğin gibi olabilir. Mesela Hyogo falan da Kaido'yu etkilemiş baya.
Ben bilmem. Reyize tapıyorlardı en son. Wano'nun 3. hazinesi yoksa 3. hazinesi bile olur. :/Öyle ama ayıp yaptığı Zoronun
Cidden kaç sene önceki Doflamingo'nun bir kelimesi hikayede nelere geldi. Oda cidden saygı duyulası bir mangaka.Yalnız smile detayı müthiş olmuş.
Luffy önünde diz çöktürmüyor işteBen bilmem. Reyize tapıyorlardı en son. Wano'nun 3. hazinesi yoksa 3. hazinesi bile olur. :/
Sence Zirve Oden ve Zirve Yasu'dan hangisi güçlüdür?Yalnız orada ikisinin zirve zamanlarından bahsetmiyor. Oden babası tarafından evden kovuluyor, sonrasında Yasu'nun evine gidiyor. Yani toy/çırak bir Oden var o zamanlar. Buna mukabil Yasu da zirve döneminde gibi bir şey. Sonrasında zaten Oden, Kuri bölgesine gidip Shuten'i falan komutası altına alıp Kuri'yi düzeltiyor. Yasu'nun en güçlü olduğu zamandaki Oden ile zirve Oden aynı değil yani. Ben biraz dalgasına aldım olayı.
Oden.Sence Zirve Oden ve Zirve Yasu'dan hangisi güçlüdür?