Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 942 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kız göğsüne yaslanmış salya sümük ağlıyor oğlum! Vakur ve dimdik bir şekilde ayakta durmanın sırası mı ? Sarıl kılıcına alayını doğra. Her şeyi biz mi söyleyecek lan :artiz:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kız göğsüne yaslanmış salya sümük ağlıyor oğlum! Vakur ve dimdik bir şekilde ayakta durmanın sırası mı ? Sarıl kılıcına alayını doğra cmk. Her şeyi biz mi söyleyecek lan :artiz:
Değil mi?

Bu adam Kutsal ejdere kılıç çektikten sonra bir adamı hastaneye götürecek kadar ahlaka sahip. Böyle bir durumda beklemesi beni üzer açıkçası.

Sırf yoluna çıktı diye Kutsal ejder kesecek adamı özlüyorum açıkçası.
 
Bu arada Yasu için en güçlü samuray değil, genel olay için Oden en güçlü samuraylardan beklenildiği gibi diyor. Yasu > Oden durumu yanlış çeviri sebebi ile değişmiş oldu.
 
Wanonun samuraylarını etkilemek için eline daha iyi bir fırsat geçemezdi herhalde umarım korkaklık yapıp geri vites yapmaz.
 
Hahaha yok be yalan olmadı. Bak sen ne güzel açıklamışsın olayı işte :D

Edit: Aha Aiden de açıkladı işte tamam :D
Zaten mantıklısı o. Oden'in babası o aralar en yüksek rütbeli idi. Ondan daha güçlüsünün olması saçma gelirdi bana. :)


Bu arada cidden Zoro'nun ne yapacağını merak ediyorum. Peşini bırakacak mı yoksa devam mı edecek? Shutenmaru falan da oraya gelmiş galiba.
Valla geçen hafta biraz kızmıştım. Ortamda bir sürü ihtimal varken her şeyin Zoro'ya bağlanılmasını beğenmemiştim.:D Hala da aynı fikirdeyim. Şu an beklenilen tarzda büyük bir savaş durumu çıkmaz bence. Zoro, Kamazo'dan yara aldığında son savaş için iyi olmadı falan diyordu. Şimdi o yaradan daha büyüğünü alma ihtimalinin olduğu bir savaşa sürüklemek çok mantıklı gelmiyor bana. Zaten ortamda Hawkins, X-Drake, Orochi gibi elemanlar varken çok kolay şov yapılmaz bence.
 
Orochi'nin artık güçsüz çıkacağını Zoro'nun rakibi olmayacağını düşünen var mı.
Bu arc Zoro öldürebilir Orochi'yi araya kan girdi artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık