Yalnız bu arc ile birlikte E. Oda seksist olmadığını kanıtlamış oldu. Sanji'den de prenses olabiliyormuş.
Smoothie ve Katakuri ile baş edecek adam yok. Bu ikisi Jack, Marco seviyesi adamlar. Üstüne birde sağlıklı bir Yonkou var. Bm düşmez yani.Bege ve çetesi Mama'nın ordusunu yok etse kafi. Germa ordusunun ufak bir kısmı destek verse çok bile. Mama'nın orta düzey komutanlarını Vinsmoke'ların bir kısmı halleder.
Pedro vs. Tamago devam eder.
Geriye Katakuri ve Mama kalıyor. Katakuri'yi indirmenin birçok denklemi var.
Ichi+Niji
Jinbe+Sanji gibi.
Her halükarda geriye 3-4 kişi kalıyor ve bunlardan biri Luffy. Yukarıdaki Katakuri dövüşünün nasıl olacağına bağlı olarak değişecek bir denklem olsa da;
Judge+Luffy+Brook+Nami+X kişi vs. Mama olur ya da
Jinbei+Sanji+Luffy+Brook+Nami olur. Hatta daha güzel olur ve bu karı düşer
Not: Nami ve Brook malum özelliklerinden dolayı vs. ye dahil olur.
Reis dolu dizgin geliyor yalnız. Küçük enişteyi tekledi geçen hafta, bu hafta da ağlaması ile karizma yapmış. Gidişat yonkou sağ kolunu indirecek gibi duruyor. Ki Zoro'lar dahil olmazsa, genlerin gelen güç ile Yonkou sağ kolunu indirebilir. Mükemmel bi POwer up olur. Efsane olmaz mı böyle bi güçlendirme reise.Bobbin'i kim indirmiş?
Rayına oturdu seri şimdi yükseliş modu.Ulan yazdınız yazdınız en sonunda Robin'e bağladı karakter
Luffy'nin yumruk atması kaptan olmanın ağırlığını kavradığını gösteriyor artık.
Pekoms'u Jinbei kurtarcağını ben dahil bazı arkadaşlar yazmıştı burda.
Ara olmasıda beklenilen bir şeydi sürpriz yok bu hafta.
Ha bu arcın olayı Çay Partisi BM ya burda düşer yada gelsin Okama avatarı
Hea Smoothie'yi unuttum bak. O zaman daha teferruatlı bir ayarlama yapmak lazımSmoothie ve Katakuri ile baş edecek adam yok. Bu ikisi Jack, Marco seviyesi adamlar. Üstüne birde sağlıklı bir Yonkou var. Bm düşmez yani.
Bobbin ayrıca düğüne davet edilenleri iblis olarak tanımladı. Hepsi de bir anda Mom'ın karşı safına geçmeyeceğine göre onlarıda ekleHea Smoothie'yi unuttum bak. O zaman daha teferruatlı bir ayarlama yapmak lazım