Bobbin ayrıca düğüne davet edilenleri iblis olarak tanımladı. Hepsi de bir anda Mom'ın karşı safına geçmeyeceğine göre onlarıda ekle
Iblisler şu an soru işareti. Ortaya çıkmadan birşey diyemem
Ama o iblis dediklerinin bir olayı çıkacak bence de. Çok dile getirildi bu mevzu. Neyse o zaman şöyle yapalım. Hani illa ki Mama'yı bizimkiler indirecek diye birşey iddia etmiyorum. Mama inecek diyorum. Ama bizimkiler ama başkası yapar bunu. O yüzden illa bizimkiler alacak senaryosu yazacaz diye zorlamanın da manası yok. Alır-almaz ayrı mesele, bir tablo çıkartayım ben ortaya.
Germa ordusu vs. Mama ordusu (klon askerler bariz üstün)
Mama'nın orta düzey komutanları vs. Reiju+Yonji+Pekoms+Chopper+Carrot.
Pedro vs. Tamago kaldığı yerden devam..
Sanji + Jinbei vs. Katakuri.
Aslında Sanji'nin tek başına Smoothie'yi almasını isterdim. Muhtemelen bu kadın Katakuri'den bir tık düşük. Yani komutanlar arasında iki numara. Sanji'nin kadınlara bakış açısının değiştiğini görmek istediğim için ve bu kadının uzun bacaklara sahip olmasının tekmeyle dövüştüğüne işaret olduğunu düşündüğüm için Sanji'ye uygunn bir rakip olur diye düşünüyorum.
Hiç olmadı mangaka bir kere de Sanji için saçmalasın. Kraker vol 2 görelim ne olmuş ? Hep Luffy'ye mi olacak böyle şeyler ?
Zaten şu güç seviyeleri ile bir yonkou indiriyorsan illa ki saçmalayacaksın. Neyse..
Smoothie vs Ichi+Niji
Luffy+Judge+Bege+Ceasar+Nami+Brook vs. Mama.
6 kişi daldırdım Mama'ya daha ne yapayım ?
Brook ve Nami uzaktan dövüşür zaten. Hatta Ceasar bile uzak mesafe dövüşebilir. Bu noktada Nami, Brook ve Ceasar üçlüsü ortam şartlarını (hava, ruh gücü kullanımını bir ölçüde engelleme ve gaz ortamı oluşturma, gaz etkisi) Mama aleyhine etkilerken Luffy Judge ve Bebe de yakın dövüşle Mama'ya dalar.
Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!