Herifler Nami'yi satın almayı konuşuyor, kızın ırzına geçmeyi planladıkları açıkça belli, bizimkisi bunları bırakıp gidemiyor. Bir de Luffy'i sürüklüyor şimdi peşinden. İyice fıtık oldum bu bölümde olanlara. Spoiler geldiğinde ne güzel işler tatlıya bağlanıyor diyordum ki içeriği görünce...O bakışı Luffy'e atıyormuş Sanjiye bak sen.
Ne kadar gölgelenmiş olsa da ateş etmiş o 3 kişi.Bunu yapanda bege çıkacak çok çok büyük ihtimal.Yoksa pokemon anaya ihanet etme falan demezdi boşuna.O zaman Bobbin'i vuranlar bu Vinsmoke'den biri mi diyorsun.
Bunlar bildiğin sevinçten içiyor Mom bizden artık kimse bizi durduramaz kafası .
O üç kişi kimse Bobbin'i vuran onlar önemli. Bege ise herif sıka sıka gidiyor planla.
Bege ise herif kıstırıp kıstırıp indiriyor bir bir. Helal olsun.Ne kadar gölgelenmiş olsa da ateş etmiş o 3 kişi.Bunu yapanda bege çıkacak çok çok büyük ihtimal.Yoksa pokemon anaya ihanet etme falan demezdi boşuna.
Ihtimal dahilinde olabilir ama bu davranış hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranan kurbanlık koyunları temsil eden Vinsmoke ailesi için fazla şüphe çekici olurdu bence.O zaman Bobbin'i vuranlar bu Vinsmoke'den biri mi diyorsun.
Bunlar bildiğin sevinçten içiyor Mom bizden artık kimse bizi durduramaz kafası .
O üç kişi kimse Bobbin'i vuran onlar önemli. Bege ise herif sıka sıka gidiyor planla.
İyide burda BigMom var. Bu kadın WB'e yakın bir güç olsa tek başına ezer hepsini. Deplasmanda Vinsmoke'nin şansı yok maalesef.Ihtimal dahilinde olabilir ama bu davranış hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranan kurbanlık koyunları temsil eden Vinsmoke ailesi için fazla şüphe çekici olurdu bence.
Belki herşeyi planladılar ve bu planın sevincini kendi içlerinde yaşayıp Mama'nın koyduğu ruhlar etrafta olduğu için herşeyi farklı yansıtıyorlar. Içleri başka dışları Başka yani.
Bir de Judge egosu olan bir adam. Aile adını herşeyden önde tutuyor. Hatta bildiğin Lennister. Bu yonkou da olsa birinin kendisinden üstün olma fikrini benimseyeceğini zannetmiyorum. Mingo'nun dediği gibi;
Kendinden güçlü birini yenmenin birçok yolu vardır.