Bobbin'e kurulan hayaller gibi Bege'ye bel bağlanıyor gördüğüm kadarıyla, yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar :| Yonkou yöneticisi adamlar seri üretim tabancalar ile öldürülemez, öldürebilse denizcilerin en büyük gayesi olur o tip silahlar. Düşünsene; bir tabanca üretiyorsun, Marine askerin yonkou yöneticisi indiriyor. Ne gerek var hakiye, şeytan meyvesine carta curta. Ver 2 sene önceki Coby'nin eline tabanca, çatır çatır tatlı kumandan indirsin, oh ne ala
Bege en fazla casus tipi saldırıda bulunabilir yüksek seviyedeki adamlara karşı, eğer gerçekten seri üretim silahlardan yonkou inerse sadece bu olaya değil, seriye karşı ümitlerim azalır, büyük dengesizlik.
Luffy ağzına çakmış bi' tane Sanji'nin, kaptanlığını konuşturmuş sonunda. Geçen hafta bu bebe iyice kaptanlığı elinden bıraktı Enies Loby'den sonra diyordum sanki E. Oda sesimi duydu. Sanji koçum, doğru yola girdin, Hasır Şapkalı olmak nedir hatırlayabildin sonunda.
İşin en kritik noktası "Baratie'nin canı tehlikede" demesi Sanji'nin. Luffy bunun farkında, kafaya Bigmom'ı indirmeyi koymuş gibi. Bir yerlerden Neko ile Marco falan çıkmazsa bunu nasıl becerecekleri ise meçhul.