Kurt kafalıların şarkısı geçen sene ilk beş favorimin arasındaydı. Seviyordum şarkıyı. Sözleri de kendileri kadar bir o kadar komik ve eğlenceli. Dediğin nakarat kısmı sarıyor.Norveç'in geçen seneki kurt kafalı manyak grubu benim en sevdiğim şarkı olmuştu. Onun sözleri de en az tipler kadar komikti.
Subwoolfer - Give That Wolf A Banana şarkı sözleri + Türkçe çevirisi
Subwoolfer sanatçısının 'Give That Wolf A Banana' şarkısının İngilizlyricstranslate.com
Büyükanneyi yemesin diye kurda muz ver diyor. Sonra baktı kurt kendini yiyecek, git büyükanneyi ye o daha lezzetli dediği kısma çok gülmüştüm.
Portekizin bu yılki şarkısının farklı yöresel bir tarzı olması hoşuma gitmişti ama sözleri de güzelmiş. Güzel bir aşk şarkısı olmuş.
Grupla ilgili ilginç bir anım var. Şarkıyı ilk kez duyduğumda sosyal medyadan kendilerine yazmıştım. Bana cevapları da güldürmüştü. "Thank you earthling!We wolf you" demişlerdi. Kafamızda etkili yer edindi kurt kafalılar.
Normalde aşk şarkılarına tutulmam ama kadın kalple kendini o yöresel müzik tonuyla harmanlaması benim de hoşuma gittiği için sıklıkla dinlediğim şarkı oldu.
Diğerleri hakkında ne düşünüyorsun?