Yedinci liste; Almanya, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Malta ve San Marino'nun seçilememişlerinden oluşturuyorum.
1. Pam Rabbit - Ghosting
Çek Cumhuriyeti için Rabbit'in yaptığı elektronik-pop ve R&b şarkısı. Neden bilmiyorum ama şarkıyı seviyorum. Tavsiye edebilirim.
Bu şarkıyı Lalo'ya armağan edeyim.
2. Roden - Introvert Party Club
Çek Cumhuriyeti için hazırlanan, gitar tınılarının bulunduğu bir pop şarkısı.
3. Patty Gurdy - Melodies of Hope
Almanya için hazırlanan etnik unsurların olduğu folk-pop (kendisinin ifadesiyle dark folk-pop) şarkısı. Şarkıda sıkça sıkça duyulan adı bir müzik enstrümanı var. Bu enstrümanın adı İngilizcede
hurdy-gurdy, Türkçede -doğru olmayabilir o yüzden İngilizcesini de ekledim-
laterna denilen ve kolu çevrilerek çalınan org bu şarkıda kullanılıyor. Görüntüsü şöyle bir şekilde:
Şarkı adından da anlaşıldığı gibi umutları anlatmaktadır. Almanya'da favori görülüyordu ancak performansının özensiz olmasından dolayı ülkesini temsil etmeye hak kazanamamıştır. Şahsen benim de hoşuma giden şarkı ve sevmekte şu aletin hoş sesinin etkisi var. Telefona zil sesi düşünülebilir.
Bu şarkıyı "hacker" olarak beni anan, GPT'ye göre "tatlı kurnaz" olan KorsanFan'ın gururu, dostum Sodex'e; kutup ayıların gururu, beyaz ayım Whitebear D'ye; evini ifşa eden Mihawk'a; beni güldüren ressam Sky'a ve İskoç Kenshiro'ya armağan hediyorum.
4. Rene Miller - Concrete Heart
Almanya için hazırlanan bir pop şarkısı.
5. Connolly - Midnight Summer Night
İrlanda için hazırlanan pop şarkısı. Şarkı favori görülüyordu, ancak ikinci oldu. Biraz Taylor Swift, Billie Eilish'in yaptığı müzik tarzını andırıyor. Buna göre dinleyebilirsiniz.
6. Adgy - Too Good for Your Love
İrlanda için hazırlanan dans pop şarkısı.
7. Langi Seli & Skuggarnir - OK
İzlanda için hazırlanan İzlandaca dans pop şarkısı.
8. Aidan - Reġina
Malta için hazırlanan İspanyolca, İngilizce ve Maltaca dans pop şarkısı.
9. Brooke - Checkmate
Malta için yapılan bir dans pop şarkısı. Favori olarak görülmesine rağmen temsilci seçilemedi.
10. Ronela Hajati - Salvaje
Geçen sene Arnavutluk'u temsil eden Ronela bu sene San Marino için yarıştı ve Salvaje, İspanyolca dans latin pop şarkısıydı. Şarkı biraz Shakira, Jennifer Lopez'in bu türde yaptığı şarkıları, biraz da UEFA için hazırlanan şarkıları andırıyor.