Kaido hala serinin zirvesidir. Bana göre Xebec bile o seviyeye çıkamadı.Shanks+Gaban Kaido'yu öldürürdü. Kaido şimdiden gerilerde kalmaya başladı. Serinin zirve güçleri arasında kendisinin yeri yok.
Kaido hala serinin zirvesidir. Bana göre Xebec bile o seviyeye çıkamadı.Shanks+Gaban Kaido'yu öldürürdü. Kaido şimdiden gerilerde kalmaya başladı. Serinin zirve güçleri arasında kendisinin yeri yok.
Joy Boy hayvani hakisi varken mi meyve yiyor? Belirsiz bir durum. Luffy gibi çocukken yemiş olabilir. Meyvesiz olmaz diye bir şey yok. Meyvesiz olur hakisiz olmaz. Anlatı bu şekilde.Kaido'nun anlatısının özeti, meyvenin tek başına yeterli olmadığı şeklinde. Adam meyve o güce sahip değil demiyor, meyve yetmez haki de lazım diyor. Zaten bunları dediği sahnelerde NİKA ortaya çıkıyor, Kaido hakisini artırarak NİKA'yı dövüyor. Panellerle birlikte değerlendirmeniz lazım.
Gelinen noktada
--Kaido'nun meyvesinin gücü,
--JB'nin hayvani hakisine rağmen NİKA meyvesi yemiş olması,
--IM'ın muhtemelen meyve kullanıcısı olması,
--Loki'nin meyvesi için efsane denmesi ve Rocks'ın o meyveyi Harald'a yedirmek için 20 yıl uğraşması
Hepsini birlikte değerlendirince Meyve > Haki kesin olan bir şey şuan. Hakiye p.up gelene kadar bu olay böyle. Ki buna Ragnirin Kral Haki ekli çekici parçalaması bile eklenebilir.
Benim liste fanlıksa herkesinki öyledir. Dragon Ball ve Toriko usulü, yazar karaktere güç puanı vermediği sürece herkesin listesi subjektif olacaktır.
Seninkini ele alalım ;
--Rocks ve Harald'ın denkliği 18 yıl boyunca sürmüşken araya 4 kişi koyman hata
--Teach BM'den pone almaya çalışmazken BM'den öne koyman hata
--Roger - Garp- Shanks matematiğinin hiçbir dayanağı yok.
--Kaido'yu hepsinin arkasına koyman komple facia.
Kaido hakkında objektif yorum maalesef göremiyorum. 10 yaştan 58 yaşa kadar istediğiniz karakterle karşılaştırın Kaido'yu geçebilecek birisini gösteremezsiniz. JB ve IM henüz işlenmedi, onları daha yüksek gösterecek muhtemelen.
Güncel ligde Kaido’nun dövemeyeceği adam yok.Kaido yu zamanında övdük ama artık güncel lig de yeri yok.Loki düşük orta zorluk arası alır Kaido yu.Biz burda tek atar vb demiyoruz tabii.
ragnirle karşı karşıya gelip gelmediği belli değil haraldın ve featleri çokdaha sağlam base halinde.Ben de dahil çoğu kişide loki > kaido derken sanırım linç yememek için aşırı temkinli yaklaştığımızı gördüm ama Loki kaidoyu çerez niyetine yer hatta kaido lokinin getir götürünü bile yapamaz. Serinin en efsanevi karakterlerinden birisi olacak büyük ihtimalle.
Ayrıca bu kısma da katılmıyorum, base harald neden Lokiden güçlü olsun ki nesillerdir kimse Ragnir'i aşıp meyveye ulaşamamış, harald ölümsüzlük gücüyle meyveyi alabileceğini söylüyor demek ki önceden alacak gücü yoktu.
kaido wanıo luffynin rakibi idi artık geride kaldı kusura bakmayınGüncel ligde Kaido’nun dövemeyeceği adam yok.
alakası yok kaido savunucam diye wano dışındaki heryeri görmezden geliyorsunuz oda nikanın temelini çok önceden attı zaten bu gücünde öyle.Kaido yenilsin diye seriye toon force geldi.
@RedTeroR da katılıyormu buna ?Prime WB'yi getir, yanına Roger ve tüm tayfasını da al, içlerinde balıkadam veya ateş kesme bilen çıkmazsa (ki bildiğimiz yok) Prometeusu bile yenemezler.![]()