Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 106 86.2%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
Kaido'nun anlatısının özeti, meyvenin tek başına yeterli olmadığı şeklinde. Adam meyve o güce sahip değil demiyor, meyve yetmez haki de lazım diyor. Zaten bunları dediği sahnelerde NİKA ortaya çıkıyor, Kaido hakisini artırarak NİKA'yı dövüyor. Panellerle birlikte değerlendirmeniz lazım.

Gelinen noktada
--Kaido'nun meyvesinin gücü,
--JB'nin hayvani hakisine rağmen NİKA meyvesi yemiş olması,
--IM'ın muhtemelen meyve kullanıcısı olması,
--Loki'nin meyvesi için efsane denmesi ve Rocks'ın o meyveyi Harald'a yedirmek için 20 yıl uğraşması

Hepsini birlikte değerlendirince Meyve > Haki kesin olan bir şey şuan. Hakiye p.up gelene kadar bu olay böyle. Ki buna Ragnirin Kral Haki ekli çekici parçalaması bile eklenebilir.

Benim liste fanlıksa herkesinki öyledir. Dragon Ball ve Toriko usulü, yazar karaktere güç puanı vermediği sürece herkesin listesi subjektif olacaktır.

Seninkini ele alalım ;

--Rocks ve Harald'ın denkliği 18 yıl boyunca sürmüşken araya 4 kişi koyman hata
--Teach BM'den pone almaya çalışmazken BM'den öne koyman hata
--Roger - Garp- Shanks matematiğinin hiçbir dayanağı yok.
--Kaido'yu hepsinin arkasına koyman komple facia.

Kaido hakkında objektif yorum maalesef göremiyorum. 10 yaştan 58 yaşa kadar istediğiniz karakterle karşılaştırın Kaido'yu geçebilecek birisini gösteremezsiniz. JB ve IM henüz işlenmedi, onları daha yüksek gösterecek muhtemelen.
Joy Boy hayvani hakisi varken mi meyve yiyor? Belirsiz bir durum. Luffy gibi çocukken yemiş olabilir. Meyvesiz olmaz diye bir şey yok. Meyvesiz olur hakisiz olmaz. Anlatı bu şekilde.

Loki muhtemelen Domi Reverse ile şeytan formuna dönüşecek. Luffy vs IM bir süre gerçekleşecek. O sırada tayfa vs Loki gerçekleşebilir.
Biraz Thriller Back benzeri birşey izleyebiliriz gibi geliyor.

Ben de dahil çoğu kişide loki > kaido derken sanırım linç yememek için aşırı temkinli yaklaştığımızı gördüm ama Loki kaidoyu çerez niyetine yer hatta kaido lokinin getir götürünü bile yapamaz. Serinin en efsanevi karakterlerinden birisi olacak büyük ihtimalle.

Ayrıca bu kısma da katılmıyorum, base harald neden Lokiden güçlü olsun ki nesillerdir kimse Ragnir'i aşıp meyveye ulaşamamış, harald ölümsüzlük gücüyle meyveyi alabileceğini söylüyor demek ki önceden alacak gücü yoktu.
ragnirle karşı karşıya gelip gelmediği belli değil haraldın ve featleri çokdaha sağlam base halinde.
Güncel ligde Kaido’nun dövemeyeceği adam yok.
kaido wanıo luffynin rakibi idi artık geride kaldı kusura bakmayın :)

Mangakanin kendisi bundan 11-12 sene once falan “Kaido bu serideki en guclu karakter onu nasil aradan cekecegimi hala bilmiyorum Luffy bu antagonist karakteri sadece yumrukla yenemez” diye roportaj veriyordu.

Bu seriyi uzun yillardir takip edenler biliyordur Kaido belki de bu serinin en guclu villainiydi altyapisi cok saglam olusturulmustu cok da saglam dovusler cikartirdi ama mangaka halen cozum getiremedigi icin bu adamin sirtina Onigashima adasini yukledi, alkolik ve depresif kisillik verdi, Kid, Law ve Zoro’yu karsisina cikardi yetmedi ana karakterdeki Gomu gomu meyvesini Nika meyvesine cevirdi de anca aradan cikartabildi.

Okuyucular her zaman sunu unutuyor bu seride gecmisini bildigimiz altyapisi saglam dedigimiz karakterler afedersiniz saf salak bi sekilde gosteriliyorsa bilin ki bu karakterin kendisine degil ne yazacagini cizecegini bilemeyen/planlayamayan mangakaya yazar

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık