1- Harald şeytanlaşmadı. Domi Reversi yeyip şeytana dönüşmüyor. Sadece zihni manipulasyona uğrayip kötücül hale bürünüyor.Şeytanlaşmış Harald'ı Kaido'nun yenebileceğini mi düşünüyorsunuz yani?
2- Kötücül Haraldın Kaidoyu bırak aşabilecek denk gidebilecek 1 tane başarimi yok.
Hatta Elbafta Rocksla carpisan normal Haralddan bile güçlü resmedilmedi.
Derin Deniz Mührünün yenilenmesine sirtini dayadigi için nasil olsa hasar almiyorum modunda takildi. Shanks + Gaban + Devler yenilenmeyi asamadiklari için ihale Lokiye kaldi.
Bu sülalem raad mod Haraldi Kaido yok eder, tersinden bakarsan Harald yerine Kaidoyu koy Gaban + Shanks + devler + Loki Kaidoyu yenemezler. Lokinin meyvesinden Nika gibi bir sey cikarsa belki sartlar degisir. Düz antik/mitik/mitolojik zoan olarak dusunerek yorumladim.
Kaidodan güçlü bir karakter henüz gösterilmedi. JoyBoy ve IM aday olarak işlenmeyi bekliyorlar.Kaidou mahkum edilse bile öldürülememesi ile nam salmıştı Loki ise aynı durumda Gunko ve Shamrock tarafından ölümün kıyısına getirildi herhangi bir kral hakisi de görmedik saldırılarında. Beyazsakal, Garp, Roger vs. Kaidou'dan güçlü pek çok karakter var ama bence onun gibi sert derisi olan başka bir karakter seride yok.

1043. sayi diye belirttim hatta