Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 92 88.5%
  • Orta

Kullanılan: 8 7.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    104
Şeytanlaşmış Harald'ı Kaido'nun yenebileceğini mi düşünüyorsunuz yani?
1- Harald şeytanlaşmadı. Domi Reversi yeyip şeytana dönüşmüyor. Sadece zihni manipulasyona uğrayip kötücül hale bürünüyor.

2- Kötücül Haraldın Kaidoyu bırak aşabilecek denk gidebilecek 1 tane başarimi yok.

Hatta Elbafta Rocksla carpisan normal Haralddan bile güçlü resmedilmedi.

Derin Deniz Mührünün yenilenmesine sirtini dayadigi için nasil olsa hasar almiyorum modunda takildi. Shanks + Gaban + Devler yenilenmeyi asamadiklari için ihale Lokiye kaldi.

Bu sülalem raad mod Haraldi Kaido yok eder, tersinden bakarsan Harald yerine Kaidoyu koy Gaban + Shanks + devler + Loki Kaidoyu yenemezler. Lokinin meyvesinden Nika gibi bir sey cikarsa belki sartlar degisir. Düz antik/mitik/mitolojik zoan olarak dusunerek yorumladim.

Kaidou mahkum edilse bile öldürülememesi ile nam salmıştı Loki ise aynı durumda Gunko ve Shamrock tarafından ölümün kıyısına getirildi herhangi bir kral hakisi de görmedik saldırılarında. Beyazsakal, Garp, Roger vs. Kaidou'dan güçlü pek çok karakter var ama bence onun gibi sert derisi olan başka bir karakter seride yok.
Kaidodan güçlü bir karakter henüz gösterilmedi. JoyBoy ve IM aday olarak işlenmeyi bekliyorlar.

Ölümden sonra dirilten iki meyve var, birisi Goro Goro yani Enel / Tanrı; diğeri ise Hito Hito: Model Nika yani Luffy/Tanrı. (Brook'u saymadım, doğrudan meyvesi ikinci hayat veriyor) Luffy öldü ve Luffy'i dirilten şey meyvesinin gücü/ruhuydu. Eneli ise dirilten şey kalbine giden elektrik şoklarıydı. Orada Hito Hito: Model Nika olmasa şu an herkes Luffy'nin helvasını yiyordu. Wano'daki tüm karakterler "Luffy öldü, enerjisi, ruhu, sesi söndü" diyor -hatta Luffy'nin kendisi bile ölmüş olmalıydım diyor- ama bizim forumdakiler "ölmedi" diyor. Ne diyelim.

Özet: Luffy öldü ve Nika meyvesi tarafından DİRİLTİLDİ.
Hocam ben de yazdim ama arkadas kabul ermiyor bunlari :D 1043. sayi diye belirttim hatta

1- Harald şeytanlaşmadı. Domi Reversi yeyip şeytana dönüşmüyor. Sadece zihni manipulasyona uğrayip kötücül hale bürünüyor.

2- Kötücül Haraldın Kaidoyu bırak aşabilecek denk gidebilecek 1 tane başarimi yok.

Derin Deniz Mührünün yenilenmesine sirtini dayadigi için nasil olsa hasar almiyorum modunda takildi. Shanks + Gaban + Devler yenilenmeyi asamadiklari için ihale Lokiye kaldi.

Bu sülalem raad mod Haraldi Kaido yok eder, tersinden bakarsan Harald yerine Kaidoyu koy Gaban + Shanks + devler + Loki Kaidoyu yenemezler. Lokinin meyvesinden Nika gibi bir sey cikarsa belki sartlar degisir. Düz antik/mitik/mitolojik zoan olarak dusunerek yorumladim.

Kaidodan güçlü bir karakter henüz gösterilmedi. JoyBoy ve IM aday olarak işlenmeyi bekliyorlar.
Sülalem raad modu açıklayıcı oldu ama harald, xebec ile 1v1 atabilecek güçteydi, buna ek olarak Harald yenileme gücü alıp yine de Loki'den tek yemesi bence Loki'yi Kaido'nun çok üstüne çıkarttı.

Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu yenilenme muhabbeti aynı FMA'da olan Homunculuslar gibi. Mustang'in Envy'i yenmek için sürekli yakması gerekiyordu.

Zaten kontrol Imu’ya geçince karakteri tam potansiyeliyle kontrol edemiyor. Karakter kendi mücadele ediyor, duruma göre beni öldür diyor, kontrolü kaybediyorum falan diyor. Harald orada kendi içinde bir mücadele veriyor, tam gücüyle savaşamıyor. Yenilirken mutlu bir şekilde yeniliyor zaten, yenilmeyi hedefleyerek yeniliyor. Normal Harald > Ele geçirilmiş Harald.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık