Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 92 88.5%
  • Orta

Kullanılan: 8 7.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    104
Zirvesinden çok uzakta olmayan Gaban ve yanında kral haki kullanabilen Shanks var :(
Yav 250 kg yağ fıçısı gibi olan adam almış Shanks'ı... :/ Hadi diyelim ki Cavendish gibi biri çıktı içinden o aldı, o zaman ki Shanks Zoro seviyesi falandır...

Kaido Shanks'ı bu bi adamın yüzüne Luffy'nin posteri koyup vuruyordu öyle döver...

Gaban biraz direnir ama biraz...

Kaido'yu hafife almayın.

Kaido > Loki fikrine katılmıyorum. Nedeni şu: Loki efsanevi bir Şeytan Meyvesi yemiş ve üstüne Ragnir’e sahip. Bu güçle Harald’ı yere vurdu. Harald’ın yenilenme gücü olmasına rağmen onu küçümsememek lazım; sonuçta Xebec’le birebir savaşmış ve berabere kalmış bir karakter. Xebec’in ne kadar güçlü olduğunu zaten açıkça gördük. Loki şu anki gücüyle Harald’ı yenmeyi başardı. Kaido’nun gücünü küçümsemiyorum ama yine de Kaido > Loki fikrine katılmıyorum.

Yav 250 kg yağ fıçısı gibi olan adam almış Shanks'ı... :/ Hadi diyelim ki Cavendish gibi biri çıktı içinden o aldı, o zaman ki Shanks Zoro seviyesi falandır...

Kaido Shanks'ı bu bi adamın yüzüne Luffy'nin posteri koyup vuruyordu öyle döver...

Gaban biraz direnir ama biraz...

Kaido'yu hafife almayın.
Zoro'nun kendisi daha kendisinde kral haki olduğunu bilmiyor, enmanın zoruyla kendisindeki kral hakiyi anca kullanıyor o da kısıtlı bir süre. 25 yaşındaki Shanks nasıl Zoro ediyor yahu ? Onu geçtim 64 yaş Gaban demek zirvesinden uzak olmamak demek. Zirve Gaban'ın bile Kaido'ya epey iyi dövüş verme ihtimali var, yanında Shanks varken döverler.

Gaban zirvesinde bile olabilirki rayle yaşıtsa 64 yaşında oluyor burda %80-90 ı kadar vardır eğer gaban rayden küçükse zirvesindedir zaten ki haralda karşı baya dövüşüyorda yere bile seriyorlar haraldı :)

Demon rox>ks harald>base rox>~base harald>~loki>kaido>old wb>wano bigmom

Bence reis.
Gaban orada prime bile olabilir zaten.Bm 68 yaşında prime halindeydi. Kaido 59 yaşında prime idi.
Domi Xebec'in featleri mühürlü Harald'dan çok çok daha iyi. Xebec'in Harald'a karşı epey yumuşak davrandığını düşünüyorum. Domi reverse ile 2.seviye mühür arasında bu kadar güç farkı olduğunu sanmıyorum çünkü. Elbaf'taki dövüşte de istediğinde üstün gelebildiğini göstermişti zaten. Üstelik Harald, Xebec'e ne yakın haki feati gösterdi, ne de dövüştüğü adamlar Roger ile Garp gücündeydi. Sırf Roger ya da Garp tek başına o zamanki Shanks+Gaban'ı alır. Xebec üstüne gitti tek başına göğü yardı.

Domi Xebec>Xebec>şövalye Harald derim. Loki ise meyve+ragnir ile base Harald'dan güçlü olmuştur. Mühürlü halinden güçlü mü değil mi emin değilim. Harald bilerek bıraktı ve savunma yapmadı zaten en sonda. Sürekli kafası gidip geliyordu üstelik en başından beri.

Son düzenleme:
Loki ile ilgili sadece bir feat gördük o da meyveyi yedikten sonra base Xebec'den bile güçlü hale gelmiş Harald'ı (o esnada kontrol altında yani Loki'ye karşı kendini tutmuyor) sümük gibi yapıştırıyor duvara. Neg diff savaşıyor ilk başta taa ki Harald kendine gelene kadar. O saatten sonra yaptığını pek ciddiye almıyorum, çünkü Harald savaşmayı bırakıyor aklı başına gelince.. Kaido'da ise çok fazla feat gördük ama Kaido'nun hiç Shanks, Harald gibi kişilere karşı savaştığını görmedik veya bu tarz karakterlere neg diff attığını. Zira böyle Shanks gibi karakterlere neg diff atacak biri olsaydı Shanks onu Marineford'a gelmesi esnasında "durduramazdı". Ama durdurdu demek ki bir denklik söz konusu.

Kaido'nun feati daha fazla olduğu için Loki'yi yener deniliyor fakat Loki'deki efsanevi meyvenin gücünü henüz görmedik.

Shanks'in Loki'yi yendiğine dair söylentiler var fakat bu kesin değil. Özellikle son gördüklerimizden sonra.
Başlangıçta Loki meyvesine güveniyor bu yüzden Shanks haki ile onu yenmiştir diyordum ama Loki'nin de Fatihin hakisi kullandığını gördük, yani sadece haki olayı rafa kalktı.

Potansiyel olarak Loki şu ana kadar gördüğümüz tüm karakterlerin çok ötesinde.
Fazla değil 10-15 bölüm içinde Loki'nin tam gücünü ve potansiyelini zaten göreceğiz, erkenden konuşmanın lüzumu yok.

Aslında burada fanlara da haterlara da bir şey diyemiyorum çünkü malum şahıs güç dengesinin içinden geçti.
Şu an Loki kalkıp Imu'ya tek atsa veya tam tersi tek yese niye tek attı veya niye tek yedi diye sormam bile.

Ölümden sonra dirilten iki meyve var, birisi Goro Goro yani Enel / Tanrı; diğeri ise Hito Hito: Model Nika yani Luffy/Tanrı. (Brook'u saymadım, doğrudan meyvesi ikinci hayat veriyor) Luffy öldü ve Luffy'i dirilten şey meyvesinin gücü/ruhuydu. Eneli ise dirilten şey kalbine giden elektrik şoklarıydı. Orada Hito Hito: Model Nika olmasa şu an herkes Luffy'nin helvasını yiyordu. Wano'daki tüm karakterler "Luffy öldü, enerjisi, ruhu, sesi söndü" diyor -hatta Luffy'nin kendisi bile ölmüş olmalıydım diyor- ama bizim forumdakiler "ölmedi" diyor. Ne diyelim.

Özet: Luffy öldü ve Nika meyvesi tarafından DİRİLTİLDİ.
Bu yanıtı hâlâ Luffy ölmedi diyenlere cevap olsun diye(normalde kapak olsun diye derdim ama neyse) formun başlığı yapılsın.

Zoro'nun kendisi daha kendisinde kral haki olduğunu bilmiyor, enmanın zoruyla kendisindeki kral hakiyi anca kullanıyor o da kısıtlı bir süre. 25 yaşındaki Shanks nasıl Zoro ediyor yahu ? Onu geçtim 64 yaş Gaban demek zirvesinden uzak olmamak demek. Zirve Gaban'ın bile Kaido'ya epey iyi dövüş verme ihtimali var, yanında Shanks varken döverler.

Gaban orada prime bile olabilir zaten.Bm 68 yaşında prime halindeydi. Kaido 59 yaşında prime idi.
Domi Xebec'in featleri mühürlü Harald'dan çok çok daha iyi. Xebec'in Harald'a karşı epey yumuşak davrandığını düşünüyorum. Domi reverse ile 2.seviye mühür arasında bu kadar güç farkı olduğunu sanmıyorum çünkü. Elbaf'taki dövüşte de istediğinde üstün gelebildiğini göstermişti zaten. Üstelik Harald, Xebec'e ne yakın haki feati gösterdi, ne de dövüştüğü adamlar Roger ile Garp gücündeydi. Sırf Roger ya da Garp tek başına o zamanki Shanks+Gaban'ı alır. Xebec üstüne gitti tek başına göğü yardı.

Domi Xebec>Xebec>şövalye Harald derim. Loki ise meyve+ragnir ile base Harald'dan güçlü olmuştur. Mühürlü halinden güçlü mü değil mi emin değilim. Harald bilerek bıraktı ve savunma yapmadı zaten en sonda. Sürekli kafası gidip geliyordu üstelik en başından beri.
demo reverse>kutsal şövalyelik bence sonuçta biri ömründen yiyor.

xebec>harald çok net zaten bencede

young roger ve garpı haraldın karşısına koysa patates ederlerdi bence birde garp ve rogerın ben xebeğe öldürme mentalitesiyle daldıkalrını düşünmüyorum

Kaido > Loki fikrine katılmıyorum. Nedeni şu: Loki efsanevi bir Şeytan Meyvesi yemiş ve üstüne Ragnir’e sahip. Bu güçle Harald’ı yere vurdu. Harald’ın yenilenme gücü olmasına rağmen onu küçümsememek lazım; sonuçta Xebec’le birebir savaşmış ve berabere kalmış bir karakter. Xebec’in ne kadar güçlü olduğunu zaten açıkça gördük. Loki şu anki gücüyle Harald’ı yenmeyi başardı. Kaido’nun gücünü küçümsemiyorum ama yine de Kaido > Loki fikrine katılmıyorum.
Kaido'nun meyveside mitolojik + savaş tecrübesi + Kanabosunu Ragnir yapmış :D Yıldırımda atıyor alev de atıyor rüzgarda yapıyor :D Hepsi var...

Kaido yu zamanında övdük ama artık güncel lig de yeri yok.Loki düşük orta zorluk arası alır Kaido yu.Biz burda tek atar vb demiyoruz tabii.

Kaido'nun meyveside mitolojik + savaş tecrübesi + Kanabosunu Ragnir yapmış :D Yıldırımda atıyor alev de atıyor rüzgarda yapıyor :D Hepsi var...
Kaido’nun gücünü küçümsemiyorum. Ancak Kaido > Loki görüşüne katılmıyorum. Loki’nin Şeytan Meyvesi fazlasıyla övüldü; onu yersen dünyanın sonu gelebilir bile söylendi. Bu yüzden Loki’nin potansiyelinin Kaido’dan aşağı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Kaido’nun gücünü küçümsemiyorum. Ancak Kaido > Loki görüşüne katılmıyorum. Loki’nin Şeytan Meyvesi fazlasıyla övüldü; onu yersen dünyanın yok olabileceği bile söylendi. Bu yüzden Loki’nin potansiyelinin Kaido’dan aşağı olduğunu düşünmüyorum.
content://media/external/downloads/1000008849content://media/external/downloads/1000008849
Resim yollayamadim.🤦🏿

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık