Loki ile ilgili sadece bir feat gördük o da meyveyi yedikten sonra base Xebec'den bile güçlü hale gelmiş Harald'ı (o esnada kontrol altında yani Loki'ye karşı kendini tutmuyor) sümük gibi yapıştırıyor duvara. Neg diff savaşıyor ilk başta taa ki Harald kendine gelene kadar. O saatten sonra yaptığını pek ciddiye almıyorum, çünkü Harald savaşmayı bırakıyor aklı başına gelince.. Kaido'da ise çok fazla feat gördük ama Kaido'nun hiç Shanks, Harald gibi kişilere karşı savaştığını görmedik veya bu tarz karakterlere neg diff attığını. Zira böyle Shanks gibi karakterlere neg diff atacak biri olsaydı Shanks onu Marineford'a gelmesi esnasında "durduramazdı". Ama durdurdu demek ki bir denklik söz konusu.
Kaido'nun feati daha fazla olduğu için Loki'yi yener deniliyor fakat Loki'deki efsanevi meyvenin gücünü henüz görmedik.
Shanks'in Loki'yi yendiğine dair söylentiler var fakat bu kesin değil. Özellikle son gördüklerimizden sonra.
Başlangıçta Loki meyvesine güveniyor bu yüzden Shanks haki ile onu yenmiştir diyordum ama Loki'nin de Fatihin hakisi kullandığını gördük, yani sadece haki olayı rafa kalktı.
Potansiyel olarak Loki şu ana kadar gördüğümüz tüm karakterlerin çok ötesinde.
Fazla değil 10-15 bölüm içinde Loki'nin tam gücünü ve potansiyelini zaten göreceğiz, erkenden konuşmanın lüzumu yok.
Aslında burada fanlara da haterlara da bir şey diyemiyorum çünkü malum şahıs güç dengesinin içinden geçti.
Şu an Loki kalkıp Imu'ya tek atsa veya tam tersi tek yese niye tek attı veya niye tek yedi diye sormam bile.