Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 103 88.0%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.5%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    117
Loki muhtemelen Domi Reverse ile şeytan formuna dönüşecek. Luffy vs IM bir süre gerçekleşecek. O sırada tayfa vs Loki gerçekleşebilir.
Biraz Thriller Back benzeri birşey izleyebiliriz gibi geliyor.

Ben de dahil çoğu kişide loki > kaido derken sanırım linç yememek için aşırı temkinli yaklaştığımızı gördüm ama Loki kaidoyu çerez niyetine yer hatta kaido lokinin getir götürünü bile yapamaz. Serinin en efsanevi karakterlerinden birisi olacak büyük ihtimalle.

Ayrıca bu kısma da katılmıyorum, base harald neden Lokiden güçlü olsun ki nesillerdir kimse Ragnir'i aşıp meyveye ulaşamamış, harald ölümsüzlük gücüyle meyveyi alabileceğini söylüyor demek ki önceden alacak gücü yoktu.
ragnirle karşı karşıya gelip gelmediği belli değil haraldın ve featleri çokdaha sağlam base halinde.
Güncel ligde Kaido’nun dövemeyeceği adam yok.
kaido wanıo luffynin rakibi idi artık geride kaldı kusura bakmayın :)

Bütün savın koyulaştırdığım kısım üzerine ve bunun hatalı olduğunu defalarca kere yazdık.

Kid Shanks'a nasıl kaybediyor, Offguard + Ultisi elinde patlayarak. 1 vs 1 eşleşme yok. Kid filoyu havaya uçuracakken Shanks gelip vuruyor, Kid Shanks'a odaklanmamış bile. O yüzden bu olayı argümandan bile saymıyorum. Aynı durumda BM de Kaido da Kid'in silahına saldırsa, hadi silahı offguardı bırak, odaklanmış ciddi bir saldırıyla tekleyerek alırlar zaten Kiddi.

Normal ve mantıklı olan, birisine gücünün yettiğini düşününce saldırmaktır.

--Teach Dragon varken Baltigo'ya, Hancock ve denizciler varken Amazon Lily'e, BM yokken WCI'ya, devamın Lawa böyle saldırıyor. Ama konu BM ve Kaido olunca yok kalsın, ben diğer 2 Poneye bakarım diyor.

--Shanks WB'ye atarlanıyor ama 20 yıl Wano'nun önünden geçmiyor. MF öncesi Kaido teması hakkında hiç bilgi yok, o yüzden değinmiyorum.

--Gaban, Kaido yoksa gelirim diyor.

--Ryo, Shanks'la dövüşü ertelerken Kaido olsa hiç gelmezdim diyor.

--Koskoca Gorusei, Kaido'yu kızdırdık diye ter döküyor.

Bu yazdıklarım hikayedeki Kaido'nun ağırlığıdır ve çok basit mantıkla hiçkimsenin Shanks için benzer sözleri söylemediğini, benzer tepkiler vermediğini açıkça görebilirsin. Yani kim Shanks varsa gitmem demez, Shanks'ı kızdırdık diye ter dökmez.

Prime WB'yi getir, yanına Roger ve tüm tayfasını da al, içlerinde balıkadam veya ateş kesme bilen çıkmazsa (ki bildiğimiz yok) Prometeusu bile yenemezler. :)

Kaido'nun Ejder meyvesi = Loki'nin meyvesi
Kaido'nun Kanabosu = Ragnir.

Sülalem raad mod Harald'a hasar vermeyenin kalmadığı ortamda Loki gayet doğal olarak çok rahat şekilde hasar veriyor ve kolunu parçaladığı anda Harald kendine gelip gel beni öldür diyor.

Ciddi ciddi şu 2-3 panelin ciddi bir dövüş gibi ele alındığını görmek üzücü.

Netice itibariyle JB ve IM işlenene kadar hepsi zirve hallerinde ;

Kaido > BM > WB > Rocks = Harald = Roger = Garp = Shanks > Loki > Domi Rocks > KŞ Black Harald
Şu listeye Joy Boy’u eklememişsin, ayıp etmişsin.

Mangakanin kendisi bundan 11-12 sene once falan “Kaido bu serideki en guclu karakter onu nasil aradan cekecegimi hala bilmiyorum Luffy bu antagonist karakteri sadece yumrukla yenemez” diye roportaj veriyordu.

Bu seriyi uzun yillardir takip edenler biliyordur Kaido belki de bu serinin en guclu villainiydi altyapisi cok saglam olusturulmustu cok da saglam dovusler cikartirdi ama mangaka halen cozum getiremedigi icin bu adamin sirtina Onigashima adasini yukledi, alkolik ve depresif kisillik verdi, Kid, Law ve Zoro’yu karsisina cikardi yetmedi ana karakterdeki Gomu gomu meyvesini Nika meyvesine cevirdi de anca aradan cikartabildi.

Okuyucular her zaman sunu unutuyor bu seride gecmisini bildigimiz altyapisi saglam dedigimiz karakterler afedersiniz saf salak bi sekilde gosteriliyorsa bilin ki bu karakterin kendisine degil ne yazacagini cizecegini bilemeyen/planlayamayan mangakaya yazar

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık