Bütün savın koyulaştırdığım kısım üzerine ve bunun hatalı olduğunu defalarca kere yazdık.
Kid Shanks'a nasıl kaybediyor, Offguard + Ultisi elinde patlayarak. 1 vs 1 eşleşme yok. Kid filoyu havaya uçuracakken Shanks gelip vuruyor, Kid Shanks'a odaklanmamış bile. O yüzden bu olayı argümandan bile saymıyorum. Aynı durumda BM de Kaido da Kid'in silahına saldırsa, hadi silahı offguardı bırak, odaklanmış ciddi bir saldırıyla tekleyerek alırlar zaten Kiddi.
Normal ve mantıklı olan, birisine gücünün yettiğini düşününce saldırmaktır.
--Teach Dragon varken Baltigo'ya, Hancock ve denizciler varken Amazon Lily'e, BM yokken WCI'ya, devamın Lawa böyle saldırıyor. Ama konu BM ve Kaido olunca yok kalsın, ben diğer 2 Poneye bakarım diyor.
--Shanks WB'ye atarlanıyor ama 20 yıl Wano'nun önünden geçmiyor. MF öncesi Kaido teması hakkında hiç bilgi yok, o yüzden değinmiyorum.
--Gaban, Kaido yoksa gelirim diyor.
--Ryo, Shanks'la dövüşü ertelerken Kaido olsa hiç gelmezdim diyor.
--Koskoca Gorusei, Kaido'yu kızdırdık diye ter döküyor.
Bu yazdıklarım hikayedeki Kaido'nun ağırlığıdır ve çok basit mantıkla hiçkimsenin Shanks için benzer sözleri söylemediğini, benzer tepkiler vermediğini açıkça görebilirsin. Yani kim Shanks varsa gitmem demez, Shanks'ı kızdırdık diye ter dökmez.
Prime WB'yi getir, yanına Roger ve tüm tayfasını da al, içlerinde balıkadam veya ateş kesme bilen çıkmazsa (ki bildiğimiz yok) Prometeusu bile yenemezler.
Kaido'nun Ejder meyvesi = Loki'nin meyvesi
Kaido'nun Kanabosu = Ragnir.
Sülalem raad mod Harald'a hasar vermeyenin kalmadığı ortamda Loki gayet doğal olarak çok rahat şekilde hasar veriyor ve kolunu parçaladığı anda Harald kendine gelip gel beni öldür diyor.
Ciddi ciddi şu 2-3 panelin ciddi bir dövüş gibi ele alındığını görmek üzücü.
Netice itibariyle JB ve IM işlenene kadar hepsi zirve hallerinde ;
Kaido > BM > WB > Rocks = Harald = Roger = Garp = Shanks > Loki > Domi Rocks > KŞ Black Harald