Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 99 88.4%
  • Orta

Kullanılan: 9 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    112
Ben de dahil çoğu kişide loki > kaido derken sanırım linç yememek için aşırı temkinli yaklaştığımızı gördüm ama Loki kaidoyu çerez niyetine yer hatta kaido lokinin getir götürünü bile yapamaz. Serinin en efsanevi karakterlerinden birisi olacak büyük ihtimalle.
Gaban zirvesinde bile olabilirki rayle yaşıtsa 64 yaşında oluyor burda %80-90 ı kadar vardır eğer gaban rayden küçükse zirvesindedir zaten ki haralda karşı baya dövüşüyorda yere bile seriyorlar haraldı :)

Demon rox>ks harald>base rox>~base harald>~loki>kaido>old wb>wano bigmom

Bence reis.
Ayrıca bu kısma da katılmıyorum, base harald neden Lokiden güçlü olsun ki nesillerdir kimse Ragnir'i aşıp meyveye ulaşamamış, harald ölümsüzlük gücüyle meyveyi alabileceğini söylüyor demek ki önceden alacak gücü yoktu.

Kaidou ile savaşan Kid'e tek atan adamın Kaidou'dan güçsüz olduğunu sanmıyorum.
Oraya gitmeme sebebi bir imparator ile başka imparator'un kapışması kime yarar?
Hükümete.
Gitsin şimdi Kaiodu'yu yendi baya bı yorgun olacak.Bu durumdan faydalanan bir hükümet Wano'ya saldırıp Wano'yu ele geçirir.Kaidou iner inmez Aramaki Luffy'nin kellesini almaya çalışmıştı.Shanks'ım oraya gitmemesi onun Kaidou'dan güçsüz olduğunu göstermez.Hem Wano'ya girmek kolay değil,Bigmom girer girmez Kaiodu saldırdı Bigmom az daha ölüyordu.
Bütün savın koyulaştırdığım kısım üzerine ve bunun hatalı olduğunu defalarca kere yazdık.

Kid Shanks'a nasıl kaybediyor, Offguard + Ultisi elinde patlayarak. 1 vs 1 eşleşme yok. Kid filoyu havaya uçuracakken Shanks gelip vuruyor, Kid Shanks'a odaklanmamış bile. O yüzden bu olayı argümandan bile saymıyorum. Aynı durumda BM de Kaido da Kid'in silahına saldırsa, hadi silahı offguardı bırak, odaklanmış ciddi bir saldırıyla tekleyerek alırlar zaten Kiddi.

Normal ve mantıklı olan, birisine gücünün yettiğini düşününce saldırmaktır.

--Teach Dragon varken Baltigo'ya, Hancock ve denizciler varken Amazon Lily'e, BM yokken WCI'ya, devamın Lawa böyle saldırıyor. Ama konu BM ve Kaido olunca yok kalsın, ben diğer 2 Poneye bakarım diyor.

--Shanks WB'ye atarlanıyor ama 20 yıl Wano'nun önünden geçmiyor. MF öncesi Kaido teması hakkında hiç bilgi yok, o yüzden değinmiyorum.

--Gaban, Kaido yoksa gelirim diyor.

--Ryo, Shanks'la dövüşü ertelerken Kaido olsa hiç gelmezdim diyor.

--Koskoca Gorusei, Kaido'yu kızdırdık diye ter döküyor.

Bu yazdıklarım hikayedeki Kaido'nun ağırlığıdır ve çok basit mantıkla hiçkimsenin Shanks için benzer sözleri söylemediğini, benzer tepkiler vermediğini açıkça görebilirsin. Yani kim Shanks varsa gitmem demez, Shanks'ı kızdırdık diye ter dökmez.

Beyazsakalın ölüsü bigmomu yerden yere vurur :)
Prime WB'yi getir, yanına Roger ve tüm tayfasını da al, içlerinde balıkadam veya ateş kesme bilen çıkmazsa (ki bildiğimiz yok) Prometeusu bile yenemezler. :)

Kaido > Loki fikrine katılmıyorum. Nedeni şu: Loki efsanevi bir Şeytan Meyvesi yemiş ve üstüne Ragnir’e sahip. Bu güçle Harald’ı yere vurdu. Harald’ın yenilenme gücü olmasına rağmen onu küçümsememek lazım; sonuçta Xebec’le birebir savaşmış ve berabere kalmış bir karakter. Xebec’in ne kadar güçlü olduğunu zaten açıkça gördük. Loki şu anki gücüyle Harald’ı yenmeyi başardı. Kaido’nun gücünü küçümsemiyorum ama yine de Kaido > Loki fikrine katılmıyorum.
Kaido'nun Ejder meyvesi = Loki'nin meyvesi
Kaido'nun Kanabosu = Ragnir.

Sülalem raad mod Harald'a hasar vermeyenin kalmadığı ortamda Loki gayet doğal olarak çok rahat şekilde hasar veriyor ve kolunu parçaladığı anda Harald kendine gelip gel beni öldür diyor.

Ciddi ciddi şu 2-3 panelin ciddi bir dövüş gibi ele alındığını görmek üzücü.

Netice itibariyle JB ve IM işlenene kadar hepsi zirve hallerinde ;

Kaido > BM > WB > Rocks = Harald = Roger = Garp = Shanks > Loki > Domi Rocks > KŞ Black Harald

Bütün savın koyulaştırdığım kısım üzerine ve bunun hatalı olduğunu defalarca kere yazdık.

Kid Shanks'a nasıl kaybediyor, Offguard + Ultisi elinde patlayarak. 1 vs 1 eşleşme yok. Kid filoyu havaya uçuracakken Shanks gelip vuruyor, Kid Shanks'a odaklanmamış bile. O yüzden bu olayı argümandan bile saymıyorum. Aynı durumda BM de Kaido da Kid'in silahına saldırsa, hadi silahı offguardı bırak, odaklanmış ciddi bir saldırıyla tekleyerek alırlar zaten Kiddi.

--Teach Dragon varken Baltigo'ya, Hancock ve denizciler varken Amazon Lily'e, BM yokken WCI'ya, devamın Lawa böyle saldırıyor. Ama konu BM ve Kaido olunca yok kalsın, ben diğer 2 Poneye bakarım diyor.

--Shanks WB'ye atarlanıyor ama 20 yıl Wano'nun önünden geçmiyor. MF öncesi Kaido teması hakkında hiç bilgi yok, o yüzden değinmiyorum.

Bu yazdıklarım hikayedeki Kaido'nun ağırlığıdır ve çok basit mantıkla hiçkimsenin Shanks için benzer sözleri söylemediğini, benzer tepkiler vermediğini açıkça görebilirsin. Yani kim Shanks varsa gitmem demez, Shanks'ı kızdırdık diye ter dökmez.

Prime WB'yi getir, yanına Roger ve tüm tayfasını da al, içlerinde balıkadam veya ateş kesme bilen çıkmazsa (ki bildiğimiz yok) Prometeusu bile yenemezler. :)

Sülalem raad mod Harald'a hasar vermeyenin kalmadığı ortamda Loki gayet doğal olarak çok rahat şekilde hasar veriyor ve kolunu parçaladığı anda Harald kendine gelip gel beni öldür diyor.

Kaido > BM > WB > Rocks = Harald = Roger = Garp = Shanks > Loki > Domi Rocks > KŞ Black Harald
Sıralama Kaidou fanlığı şekilde olmuş:Esas sıralama şu olur.Prime şeklinde yapıyorum.
Xebec≥Roger≥Garp>Shanks>Kaidou>Harald>Loki>Karasakal>Bigmom şeklinde olur.

Son düzenleme:
Kaidou'nun şu sözünü unutuyorsunuz.Şeytan meyveleri dünyayı diz çökterecek güce sahip değil.Roger'a bak sadece hakiyle dünyaya diz çöktürdü.Böyle güçlere sadece hakiyle geçebilirsin.Kaidou her saldırısına kral haki kaplaması kullanan,derisi aşırı sert olan,aşırı hızlı bir karakterin Loki'ye yenileceğini mi sanıyorsunuz?Wano'yu tekrardan izleyin bence.

Son düzenleme:

Yaptığın güç tablosunu görünce bunun tartışmaya bile değmediğini anlıyorum.

Kaidou'nun şu sözünü unutuyorsunuz.Şeytan meyveleri dünyayı diz çökterecek güce sahip değil.Roger'a bak sadece hakiyle dünyaya diz çöktürdü.Böyle güçlere sadece hakiyle geçebilirsin.Kaidou her saldırısına kral haki kaplaması kullanan,derisi aşırı sert olan,aşırı hızlı bir karakterin Loki'ye yenileceğini mi sanıyorsunuz?Wano'yu tekrardan izleyin bence.
Kaido'nun anlatısının özeti, meyvenin tek başına yeterli olmadığı şeklinde. Adam meyve o güce sahip değil demiyor, meyve yetmez haki de lazım diyor. Zaten bunları dediği sahnelerde NİKA ortaya çıkıyor, Kaido hakisini artırarak NİKA'yı dövüyor. Panellerle birlikte değerlendirmeniz lazım.

Gelinen noktada
--Kaido'nun meyvesinin gücü,
--JB'nin hayvani hakisine rağmen NİKA meyvesi yemiş olması,
--IM'ın muhtemelen meyve kullanıcısı olması,
--Loki'nin meyvesi için efsane denmesi ve Rocks'ın o meyveyi Harald'a yedirmek için 20 yıl uğraşması

Hepsini birlikte değerlendirince Meyve > Haki kesin olan bir şey şuan. Hakiye p.up gelene kadar bu olay böyle. Ki buna Ragnirin Kral Haki ekli çekici parçalaması bile eklenebilir.

Sıralama Kaidou fanlığı şekilde olmuş:Esas sıralama şu olur.Prime şeklinde yapıyorum.
Xebec≥Roger≥Garp>Shanks>Kaidou>Harald>Loki>Karasakal>Bigmom şeklinde olur.
Benim liste fanlıksa herkesinki öyledir. Dragon Ball ve Toriko usulü, yazar karaktere güç puanı vermediği sürece herkesin listesi subjektif olacaktır.

Seninkini ele alalım ;

--Rocks ve Harald'ın denkliği 18 yıl boyunca sürmüşken araya 4 kişi koyman hata
--Teach BM'den pone almaya çalışmazken BM'den öne koyman hata
--Roger - Garp- Shanks matematiğinin hiçbir dayanağı yok.
--Kaido'yu hepsinin arkasına koyman komple facia.

Kaido hakkında objektif yorum maalesef göremiyorum. 10 yaştan 58 yaşa kadar istediğiniz karakterle karşılaştırın Kaido'yu geçebilecek birisini gösteremezsiniz. JB ve IM henüz işlenmedi, onları daha yüksek gösterecek muhtemelen.

Kaido'nun anlatısının özeti, meyvenin tek başına yeterli olmadığı şeklinde. Adam meyve o güce sahip değil demiyor, meyve yetmez haki de lazım diyor. Zaten bunları dediği sahnelerde NİKA ortaya çıkıyor, Kaido hakisini artırarak NİKA'yı dövüyor. Panellerle birlikte değerlendirmeniz lazım.

Gelinen noktada
--Kaido'nun meyvesinin gücü,
--JB'nin hayvani hakisine rağmen NİKA meyvesi yemiş olması,
--IM'ın muhtemelen meyve kullanıcısı olması,
--Loki'nin meyvesi için efsane denmesi ve Rocks'ın o meyveyi Harald'a yedirmek için 20 yıl uğraşması

Hepsini birlikte değerlendirince Meyve > Haki kesin olan bir şey şuan. Hakiye p.up gelene kadar bu olay böyle. Ki buna Ragnirin Kral Haki ekli çekici parçalaması bile eklenebilir.

Benim liste fanlıksa herkesinki öyledir. Dragon Ball ve Toriko usulü, yazar karaktere güç puanı vermediği sürece herkesin listesi subjektif olacaktır.

Seninkini ele alalım ;

--Rocks ve Harald'ın denkliği 18 yıl boyunca sürmüşken araya 4 kişi koyman hata
--Teach BM'den pone almaya çalışmazken BM'den öne koyman hata
--Roger - Garp- Shanks matematiğinin hiçbir dayanağı yok.
--Kaido'yu hepsinin arkasına koyman komple facia.

Kaido hakkında objektif yorum maalesef göremiyorum. 10 yaştan 58 yaşa kadar istediğiniz karakterle karşılaştırın Kaido'yu geçebilecek birisini gösteremezsiniz. JB ve IM henüz işlenmedi, onları daha yüksek gösterecek muhtemelen.
Joy Boy hayvani hakisi varken mi meyve yiyor? Belirsiz bir durum. Luffy gibi çocukken yemiş olabilir. Meyvesiz olmaz diye bir şey yok. Meyvesiz olur hakisiz olmaz. Anlatı bu şekilde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık