Zirvesinden çok uzakta olmayan Gaban ve yanında kral haki kullanabilen Shanks varNereye öldürüyor yavHele Gaban

Zirvesinden çok uzakta olmayan Gaban ve yanında kral haki kullanabilen Shanks varNereye öldürüyor yavHele Gaban

-1 (yazıyla eksi bir)Devrim ordusunda kaç kişide kralın hakisi vardır?
Abartmayın.Loki güçlü ama Kaiodu'yu yenemez.Kaidou ise Shanks'ı yenemez bence.Kaido Lokinin getir götürünü yapar.
Shanks + Gaban uyuyup istiareye yatsalar rüyalarında bile Kaidoyu öldürdüklerini göremezler. Shanksın 20 yıl Wanonun önünden geçmemesi, Gabanın da Kaido indiyse Wanoya gelirim demesi bu durumun ispatı zaten.Shanks+Gaban Kaido'yu öldürürdü. Kaido şimdiden gerilerde kalmaya başladı. Serinin zirve güçleri arasında kendisinin yeri yok.
Kaidou ile savaşan Kid'e tek atan adamın Kaidou'dan güçsüz olduğunu sanmıyorum.Shanks + Gaban uyuyup istiareye yatsalar rüyalarında bile Kaidoyu öldürdüklerini göremezler. Shanksın 20 yıl Wanonun önünden geçmemesi, Gabanın da Kaido indiyse Wanoya gelirim demesi bu durumun ispatı zaten.
OPta çok keskin degil ancak arc bosslarinin çikis sirasini takip etmek az çok fikir verebiliyor. Misal
WB < BM < Kaido < Kizaru + Gorusei < IM
Dostum kaidoya işkence eden no namelerle sahamrock ve gunko birmi bence yazdıklarını bir düşünKaidou mahkum edilse bile öldürülememesi ile nam salmıştı Loki ise aynı durumda Gunko ve Shamrock tarafından ölümün kıyısına getirildi herhangi bir kral hakisi de görmedik saldırılarında. Beyazsakal, Garp, Roger vs. Kaidou'dan güçlü pek çok karakter var ama bence onun gibi sert derisi olan başka bir karakter seride yok.
Öncelikli olarak loki>kaido alıyorum.Şeytanlaşmış Harald'ı Kaido'nun yenebileceğini mi düşünüyorsunuz yani?
Beyazsakalın ölüsü bigmomu yerden yere vururShanks + Gaban uyuyup istiareye yatsalar rüyalarında bile Kaidoyu öldürdüklerini göremezler. Shanksın 20 yıl Wanonun önünden geçmemesi, Gabanın da Kaido indiyse Wanoya gelirim demesi bu durumun ispatı zaten.
OPta çok keskin degil ancak arc bosslarinin çikis sirasini takip etmek az çok fikir verebiliyor. Misal
WB < BM < Kaido < Kizaru + Gorusei < IM
Gaban zirvesinde bile olabilirki rayle yaşıtsa 64 yaşında oluyor burda %80-90 ı kadar vardır eğer gaban rayden küçükse zirvesindedir zaten ki haralda karşı baya dövüşüyorda yere bile seriyorlar haraldıZirvesinden çok uzakta olmayan Gaban ve yanında kral haki kullanabilen Shanks var![]()