Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 92 88.5%
  • Orta

Kullanılan: 8 7.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    104
Mantikor, Mısır mitolojisindeki Sfenks'e benzeyen, Pers kültürüne ait efsanevi yaratık. Kızıl bir aslanın vücuduna, insan yüzüne, köpek balığı dişlerine, yarasa kanatlarına, akrebin ya da ejderhanın kuyruğuna sahiptir. Avını geriye hiçbir iz kalmayacak şekilde yok eder.
[/QUOTE]
Az daha zorlasak Manticore bile çıkabilir :D

Mantikor, Mısır mitolojisindeki Sfenks'e benzeyen, Pers kültürüne ait efsanevi yaratık. Kızıl bir aslanın vücuduna, insan yüzüne, köpek balığı dişlerine, yarasa kanatlarına, akrebin ya da ejderhanın kuyruğuna sahiptir. Avını geriye hiçbir iz kalmayacak şekilde yok eder.

Yoksa ikizler mi?

Luffy öldü,Nika geldi muhabeti ne zaman bitecek?Luffy ölmedi uyanış açtı,o kadar.Luffy hala meyvesinin Nika meyvesi olduğunu bilmiyor.
Ölümden sonra dirilten iki meyve var, birisi Goro Goro yani Enel / Tanrı; diğeri ise Hito Hito: Model Nika yani Luffy/Tanrı. (Brook'u saymadım, doğrudan meyvesi ikinci hayat veriyor) Luffy öldü ve Luffy'i dirilten şey meyvesinin gücü/ruhuydu. Eneli ise dirilten şey kalbine giden elektrik şoklarıydı. Orada Hito Hito: Model Nika olmasa şu an herkes Luffy'nin helvasını yiyordu. Wano'daki tüm karakterler "Luffy öldü, enerjisi, ruhu, sesi söndü" diyor -hatta Luffy'nin kendisi bile ölmüş olmalıydım diyor- ama bizim forumdakiler "ölmedi" diyor. Ne diyelim.

Özet: Luffy öldü ve Nika meyvesi tarafından DİRİLTİLDİ.

Loki kaidonun kralı olurdu yahu ne katılması :)
Kaidou mahkum edilse bile öldürülememesi ile nam salmıştı Loki ise aynı durumda Gunko ve Shamrock tarafından ölümün kıyısına getirildi herhangi bir kral hakisi de görmedik saldırılarında. Beyazsakal, Garp, Roger vs. Kaidou'dan güçlü pek çok karakter var ama bence onun gibi sert derisi olan başka bir karakter seride yok.

Ölümden sonra dirilten iki meyve var, birisi Goro Goro yani Enel / Tanrı; diğeri ise Hito Hito: Model Nika yani Luffy/Tanrı. (Brook'u saymadım, doğrudan meyvesi ikinci hayat veriyor) Luffy öldü ve Luffy'i dirilten şey meyvesinin gücü/ruhuydu. Eneli ise dirilten şey kalbine giden elektrik şoklarıydı. Orada Hito Hito: Model Nika olmasa şu an herkes Luffy'nin helvasını yiyordu. Wano'daki tüm karakterler "Luffy öldü, enerjisi, ruhu, sesi söndü" diyor -hatta Luffy'nin kendisi bile ölmüş olmalıydım diyor- ama bizim forumdakiler "ölmedi" diyor. Ne diyelim.

Özet: Luffy öldü ve Nika meyvesi tarafından DİRİLTİLDİ.
Ben Luffy öldü,gördüğümüz kişi Nika,Luffy değil mevzusundan bahsettim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık