Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 106 86.2%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
Gördüğümüz o yapacak bir şey yok sen dövüşüyor, güçleniyor cart curt hikaye anlatacaksan anlat güzel oluyor dinleriz.
Normalde de kimseye karşı koymuyor.Mühürden dolayı dövüşüyor zaten kendi adamlarına bile saldırtıyor ama kimsenin gücü yetmiyor öldürmeye işte mesele burada.Sonuç olarak gücü yeten ve parçacıklarına kadar ayırabilecek tek saldırıyı kim yapabiliyor?Loki’nin gücünü kısma çabanı anlıyorum ama merak etme senin yerine kısarlar zaten ileriki bölümlerde:D

Öldüğü esnada evet dövüşmüyor çünkü mührün etkisinden kısmen kurtuluyor ve bilinci yerine geliyor ama öncesinde dövüşemiyor. Loki Harald'ı sümük gibi duvara yapıştırıyor, saksıya fesleğen gibi oturtuyor.
İşte herkes yapıyor adama, boynunu, elini ayağını kesip biçip duruyorlar. O yüzden dövüşmüyor diyorum zaten adamın şebek ile olan dövüşleri ile buradaki dövüşleri arasında devasa fark var.

teşekkürler bak dövüşüyor diye attığın yerde haki bile yok.

Dövüşmüyor işte adam xD
Kim kime haki vuracak kendisi saldırıyor önce sonrasında yaratık pençeyi vurduğu gibi kopartıyor mühürü sol tarafını.Yenilenene kadar yeniden etkisi altına girene kadar indiriyor ki zaten kendisindeyken kimseye karşı koymuyor Harald.Her sahneden etki altındayken haki mi çizmiş dövüş boyunca? Kral haki kullanan bir şovalye ile karşılaşmadık diyen Gaban var yani etki altındayken haki kullanıyormuş işte Harald.

Kim kime haki vuracak kendisi saldırıyor yaratık pençeyi vurduğu gibi kopartıyor mühürü sol tarafını.Yenilenene kadar yeniden etkisi altına girene kadar indiriyor ki zaten kendisindeyken kimseye karşı koymuyor Harald.Her sahneden etki altındayken haki mi çizmiş dövüş boyunca? Kral haki kullanan bir şovalye ile karşılaşmadık diyen Gaban var yani etki altındayken haki kullanıyormuş işte Harald.
Attığın sahnede adam baltasını savururken haki bile kullanmamış diyorum, daha önce de bir sürü sahnesi var ben bir dövüş görmüyorum adamda ciddiye alınacak sen görüyorsun ne mutlu sana.

Attığın sahnede adam baltasını savururken haki bile kullanmamış diyorum, daha önce de bir sürü sahnesi var ben bir dövüş görmüyorum adamda ciddiye alınacak sen görüyorsun ne mutlu sana.
Önce saldırmıyor dövüşmüyor dedin şimdi haki kullanmıyora evrildi olay bakalım daha ne kadar kıvranacaksın ahahahahshfjfkjdm Dövüş olamadı çünkü önce tek hamlede etkisini kaybetti bilinci yerine gelince yine bıraktı kendini.Yani hepsini Loki gücüyle başardı.Mühür kolundan kendi kendine gitmedi veya bilincini kendisi ele almadı Harald.

Önce saldırmıyor dövüşmüyor dedin şimdi haki kullanmıyora evrildi olay bakalım daha ne kadar kıvranacaksın ahahahahshfjfkjdm Dövüş olamadı çünkü önce tek hamlede etkisini kaybetti bilinci yerine gelince yine bıraktı kendini.Yani hepsini Loki gücüyle başardı.
Öyle bir şey demedim. Kendi algıladığın oymuş diyelim.

Dövüşmüyor harald dedim bak @carpe d. em kardeşim hemen anladı olayı sen anlamamazlıktan geliyorsun tabi işine gelmediği için xD

Öyle bir şey demedim. Kendi algıladığın oymuş diyelim.

Dövüşmüyor harald dedim bak @carpe d. em kardeşim hemen anladı olayı sen anlamamazlıktan geliyorsun tabi işine gelmediği için xD
Sen sanki Harald kendisi bilerek dövüşmüyora getirdin.Bal gibi etkisi altındayken dövüşüyor ve herkesi öldürmeye çalışıyor.Bak attığım panelde adama mızrak saplıyor.Son hamlede kendini bırakınca dövüşmüyor mu olmuş oluyor?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık