Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 106 86.2%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
Sen sanki Harald kendisi bilerek dövüşmüyora getirdin.Bal gibi etkisi altındayken dövüşüyor ve herkesi öldürmeye çalışıyor.Bak attığım panelde adama mızrak saplıyor.Son hamlede kendini bırakınca dövüşmüyor mu olmuş oluyor?
Reis aç şebek ile olan dövüşüne bak sonra gel buraya bak. Dövüşmüyor diyorum işte hala neyi anlamıyorsun xD

Bak mesela dövüş zekası diye bir şey var sen gördün mü ? Bir dövüşçü için en önemli şeylerdendir.

haki kullanımı gördün mü ? Motivasyon gördün mü ?

Dövüşte kullandıkları zeka yok, haki yok, motivasyon yok yani bu adamları normal hallerinde görmek doğru değil.

Reis aç şebek ile olan dövüşüne bak sonra gel buraya bak. Dövüşmüyor diyorum işte hala neyi anlamıyorsun xD

Bak mesela dövüş zekası diye bir şey var sen gördün mü ? Bir dövüşçü için en önemli şeylerdendir.

haki kullanımı gördün mü ? Motivasyon gördün mü ?

Dövüşte kullandıkları zeka yok, haki yok, motivasyon yok yani bu adamları normal hallerinde görmek doğru değil.
Evet sen at bakalım Xebec ile olan dövüşünü bekliyorum? Ne olmuş biri kolunu diğeri bacağını mı kaybetmiş hakiler havada mı uçuşmuş?

Vallahi hocam, Nidhogg olacağını ben de düşünmüyorum. Silüetten yola çıkıp böyle bir şey atmışlar, ben de paylaşım dedim. @BattalGazi hocamın da dediği gibi Anubis olabilir; silüeti ona çok benziyor.

Bir yerde Oda’nin Loki icin foreshadow yaptigini gormustum tayfanin kullandigi hayvanlardan biri dev kurttu. Googlede aratinca cikiyor

Eskisi evet.

Yani şunu söyliyeyim loki güçsüz değil tabi ama normal bir haraldı yenecek gücü yoktur bence.
Benim fikrim yok açıkçası çünkü gücünü tam anlamıyla görmedik.Konuşmak için erken ama bu kadar çok övülen şeytan meyvesi ve çekiç Ragnir ile kral haki kullanıcısı bir antik dev yüksek seviyede güçlü çizilebilir ama bunu Oda ister mi bilmiyoruz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık