Reis aç şebek ile olan dövüşüne bak sonra gel buraya bak. Dövüşmüyor diyorum işte hala neyi anlamıyorsun xDSen sanki Harald kendisi bilerek dövüşmüyora getirdin.Bal gibi etkisi altındayken dövüşüyor ve herkesi öldürmeye çalışıyor.Bak attığım panelde adama mızrak saplıyor.Son hamlede kendini bırakınca dövüşmüyor mu olmuş oluyor?
YokBu hafta da bolum yok degil mi
Evet sen at bakalım Xebec ile olan dövüşünü bekliyorum? Ne olmuş biri kolunu diğeri bacağını mı kaybetmiş hakiler havada mı uçuşmuş?Reis aç şebek ile olan dövüşüne bak sonra gel buraya bak. Dövüşmüyor diyorum işte hala neyi anlamıyorsun xD
Bak mesela dövüş zekası diye bir şey var sen gördün mü ? Bir dövüşçü için en önemli şeylerdendir.
haki kullanımı gördün mü ? Motivasyon gördün mü ?
Dövüşte kullandıkları zeka yok, haki yok, motivasyon yok yani bu adamları normal hallerinde görmek doğru değil.
Tabiki yav, ilk çarpışmalarında bile inanılmaz haki vardı okumadın galiba bölümleri.Evet sen at bakalım Xebec ile olan dövüşünü bekliyorum? Ne olmuş biri kolunu diğeri bacağını mı kaybetmiş hakiler havada mı uçuşmuş?
Nidhogg cok mantikli ama Oda’nin cizdigi mevcut Loki portresi icin uyumlu degil. Fenrir daha uyuyor Loki icin. Fenrir intikam icin yer altina zincirlenmis dev kurtu simgelerken Nidhogg ise kutsal agaci kemirerek zarar veren bir ejderhayi temsil eder. Nidhogg saf kotuluk barindirir icinde intikam duygusu yoktur
Bir yerde Oda’nin Loki icin foreshadow yaptigini gormustum tayfanin kullandigi hayvanlardan biri dev kurttu. Googlede aratinca cikiyorVallahi hocam, Nidhogg olacağını ben de düşünmüyorum. Silüetten yola çıkıp böyle bir şey atmışlar, ben de paylaşım dedim. @BattalGazi hocamın da dediği gibi Anubis olabilir; silüeti ona çok benziyor.
Eskisini mi diyorsun ben Tanrı Vadisine giderlerken gemideki karşılaşmalarını söyledin sandım.Tabiki yav, ilk çarpışmalarında bile inanılmaz haki vardı okumadın galiba bölümleri.
Eskisi evet.Eskisini mi diyorsun ben Tanrı Vadisine giderlerken gemideki karşılaşmalarını söyledin sandım.
Benim fikrim yok açıkçası çünkü gücünü tam anlamıyla görmedik.Konuşmak için erken ama bu kadar çok övülen şeytan meyvesi ve çekiç Ragnir ile kral haki kullanıcısı bir antik dev yüksek seviyede güçlü çizilebilir ama bunu Oda ister mi bilmiyoruz.Eskisi evet.
Yani şunu söyliyeyim loki güçsüz değil tabi ama normal bir haraldı yenecek gücü yoktur bence.