Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrı Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 52 61.2%
  • Orta

Kullanılan: 22 25.9%
  • Kötü

Kullanılan: 11 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    85
Ben bu Oda'nın mantığını anlamıyorum. Kopyalama meyvesi var diye sen tut 9 Kuruklu tilki meyvesi çıkar. Kanjuronun meyvesini de kopyalamış isim değişmiş. aklına yeni bir yol gelmedi mi

Gunko bir Dünya Asili olmamasına rağmen nasıl bu pozisyona gelmiş acaba, bayağı düşündüm de mantıklı bir açıklama getiremedim.
bunun cevabını sadece tanrı vadisi savaşı olayında öğreniriz gibi çünkü Shanks'ın Roger'ın eline gelmesi felan tüm ayrıntılar burada işlenir.

Loki'nin tam iyileşmesi için 2 ay gerektiği geçiyor. Bu 2 aylık süreçteki olası karşılaşmalarında güç kıyası yapılırken handikaplı olduğu göz önünde bulundurulmalı. Yenildiği takdirde "zaten ölümün eşiğinde", "nezlesi son evrede" gibi argümanlar kullnılabilir.

Lokinin babası muhtemelen kutsal şövalyelerden birisi. Bu yüzden mezarını ziyaret etme konusu gündeme geldi. Loki babasının bu durumunu ve çocuk taciri olduğunu öğrendi. Ona karşı çıktı. Ama öldüren kim?

Loki de dünya asili değil ama kutsal şövalye olması için kendisine teklif ettiler.
Denizci birliği normal devleri bile çok istiyorken kutsal şovalyelerin antik dev istemesi anormal değil. Onu da geçtim bu adam hâlâ adı bilinmeyen güçlü bir meyve kullanıcısı. Ama Gunko normal bir insan gibi duruyorken bu konuma gelmiş. Ben de çok merak ediyorum nasıl bu konuma gelmiş

Luffy'nin devlete karşı çıkmasının ilk sebebi Robin sayesinde olmuştu son savaşta da aynı şekilde savaşacak diye biliyoruz,,, bunun sebebi de nami olabilirmi ki direkt enies arcinda robini kuratip frankyi tayfaya almıştı /)burada da namiyi kuratip son üyeyi alır belkki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık