O çeviri hatalı. Tanrı Vadisi'nin Şampiyonu olarak düzeltildi sonradanBence kral soyundan gelmeleri yeterli herhangibir yerin kralının soyu zaten dünya hükümetindekiler kralın soyu. Garling yukarıda yazdığına göre tanrı vadisi kralıymış. Lokide kralın oğlu. Gunkoda bir yerin kralının soyundandır. Orta çağdaki lordluk gibi planlamış işte.
Olsun yinede Lokiye şövalye ol demeleri dediğimi destekliyor. Başka açıklaması yok çünkü. Belki her kralda değildir. Dünya hükümeti kurulmadan önce kral olanların soyudur. Bunlar normal insanları alt tabaka görüyorlar kral soyuna müsaade ediyorlardır bir tekO çeviri hatalı. Tanrı Vadisi'nin Şampiyonu olarak düzeltildi sonradan
Garling'in eski unvanı başkomutan, Shamrock düz komutan. Rütbe sistemini bilmeden "yerine oğlu geçmiş" diyemeyiz.
Aynı unvanı görmek yeterli olur.Shamrock, burada hepsinin önünde resmedilmiş. Bu sebeple de Kutsal şövalyeler arasında Shamrock'tan daha yetkili biri olduğunu sanmıyorum.![]()
Garling'in yerine geçmiş, demek için neden bekleyelim ki ?
Garling 40 yılı aşkın süre liderlik yapmış bu teşkilata. Shamrock daha dünkü çocuk. Supreme komutan olmak kolay değil.Yine de en iyisini Kuroro bilir ya… Oda az önce aradı @Kuroro ne isterse onu yapacam dedi kaptan,kumandan yada Yamamoto gibi kaptan kumandan Kuroro ne istiyormuş sor dedi Kuroro ?![]()
Bakalım bütün kutsal şovalyeler kutsallar hakkında hüküm verebiliyorlar mı bana Garling’i o açıdan özel olarak konumlandırarak tanıttı gibi geldi.Kutsal ejderlerin bile üzerinde olan bir güç diye.Zaten kadim yapılması tesadüf değil belki Shamrock babasından daha güçlüdür ama babası da bu tarz kararları verebilecek kadar saygın ve mazisi olan biri olabilir.Gunko haricindekiler Dünya Asili, onlarda yetki varsa hepsinde olması gerekir.