Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrı Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 52 60.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 12 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    86
Bence kral soyundan gelmeleri yeterli herhangibir yerin kralının soyu zaten dünya hükümetindekiler kralın soyu. Garling yukarıda yazdığına göre tanrı vadisi kralıymış. Lokide kralın oğlu. Gunkoda bir yerin kralının soyundandır. Orta çağdaki lordluk gibi planlamış işte.

Bence kral soyundan gelmeleri yeterli herhangibir yerin kralının soyu zaten dünya hükümetindekiler kralın soyu. Garling yukarıda yazdığına göre tanrı vadisi kralıymış. Lokide kralın oğlu. Gunkoda bir yerin kralının soyundandır. Orta çağdaki lordluk gibi planlamış işte.
O çeviri hatalı. Tanrı Vadisi'nin Şampiyonu olarak düzeltildi sonradan

O çeviri hatalı. Tanrı Vadisi'nin Şampiyonu olarak düzeltildi sonradan
Olsun yinede Lokiye şövalye ol demeleri dediğimi destekliyor. Başka açıklaması yok çünkü. Belki her kralda değildir. Dünya hükümeti kurulmadan önce kral olanların soyudur. Bunlar normal insanları alt tabaka görüyorlar kral soyuna müsaade ediyorlardır bir tek

Özellikle son bölümde Tanrının şövalyelerinin gururları ve acımaları olmadığını çok iyi gösterdi oda efendi..

Çocuklar ölürse yangında diğer çocukları süreriz diyor kutsal öküzlerin mal kutsal koruyucuları...

Adamların acımasızlığı ortadayken Luffy vs Shamrock bakalım nasıl olacak

Garling'in eski unvanı başkomutan, Shamrock düz komutan. Rütbe sistemini bilmeden "yerine oğlu geçmiş" diyemeyiz.
Shamrock, burada hepsinin önünde resmedilmiş. Bu sebeple de Kutsal şövalyeler arasında Shamrock'tan daha yetkili biri olduğunu sanmıyorum.
Garling'in yerine geçmiş, demek için neden bekleyelim ki ?

Gunko’nun eski bir devrimci olduğu konusunda içimde tuhaf bir his var. Sanki devrimcilerden ayrılıp, Tanrı Şövalyeleri’ne katılmış gibi.

Giyim tarzı ben bir devrimciyim diyor zaten. Luffy’leri de çok tanıdığını ima etmesi bence Dragon’un oğlu olması yüzünden. Dragon’un eski komutanlarından birisi olabilir.

Gunko haricindekiler Dünya Asili, onlarda yetki varsa hepsinde olması gerekir.
Bakalım bütün kutsal şovalyeler kutsallar hakkında hüküm verebiliyorlar mı bana Garling’i o açıdan özel olarak konumlandırarak tanıttı gibi geldi.Kutsal ejderlerin bile üzerinde olan bir güç diye.Zaten kadim yapılması tesadüf değil belki Shamrock babasından daha güçlüdür ama babası da bu tarz kararları verebilecek kadar saygın ve mazisi olan biri olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık