bunun cevabını sadece tanrı vadisi savaşı olayında öğreniriz gibi çünkü Shanks'ın Roger'ın eline gelmesi felan tüm ayrıntılar burada işlenir.Gunko bir Dünya Asili olmamasına rağmen nasıl bu pozisyona gelmiş acaba, bayağı düşündüm de mantıklı bir açıklama getiremedim.
chooper 2 günde halleder.Loki'nin tam iyileşmesi için 2 ay gerektiği geçiyor. Bu 2 aylık süreçteki olası karşılaşmalarında güç kıyası yapılırken handikaplı olduğu göz önünde bulundurulmalı. Yenildiği takdirde "zaten ölümün eşiğinde", "nezlesi son evrede" gibi argümanlar kullnılabilir.
Loki gibi zindandayken teklif gelmiştir.Korsan yada suçlulara (artık her kimse ) intikam yemini ettiğinden kabul etmiş olabilir.Gunko bir Dünya Asili olmamasına rağmen nasıl bu pozisyona gelmiş acaba, bayağı düşündüm de mantıklı bir açıklama getiremedim.
Loki de dünya asili değil ama kutsal şövalye olması için kendisine teklif ettiler.Gunko bir Dünya Asili olmamasına rağmen nasıl bu pozisyona gelmiş acaba, bayağı düşündüm de mantıklı bir açıklama getiremedim.
Denizci birliği normal devleri bile çok istiyorken kutsal şovalyelerin antik dev istemesi anormal değil. Onu da geçtim bu adam hâlâ adı bilinmeyen güçlü bir meyve kullanıcısı. Ama Gunko normal bir insan gibi duruyorken bu konuma gelmiş. Ben de çok merak ediyorum nasıl bu konuma gelmişLoki de dünya asili değil ama kutsal şövalye olması için kendisine teklif ettiler.