Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrı Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 52 60.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 12 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    86
Loki’de gozlem hakisi oldugu nerde geciyor ya da diger hakilere sahip oldugunu ben fark edemedim sanirim. Onun disinda ortalamadan biraz daha uzun boylu ve guclu bir silahi olan dev gibi duruyor. Ayrica aile gecmisi de var.
Ayrica Gunko icin soyle bir dusuncem var bence Dragon’un cocugu olabilir devrimciler adina calisiyor olabilir, koskoca Dragon’un bir tane maymun cocuk yapacak hali yok illa ki baska cocuklar da yapmistir

Veya neden iki amiral güvenlik için görevlendirildi de kutsal şövalyeler görevlendirilmedi? Belki şövalyelerin görevi kutsalları korumak değildir, kutsalları amiraller koruyordur, daha üstünü ise şövalyeler.
Görüntü itibari ile Kutsal Şövalyeler ya kutsal ejderlere denk yada daha üstte. Amiraller ise kutsalların altında bir konumda. Kutsal Şövalyeler kutsal ejderleri neden önemsesin ki?

Toplanın bombayı bırakıyorum!

Bu Killingham'ın gücü insanların rüyalarından nesne ya da korktukları şeyi maddeselleştirmekle kalmıyor, onları hayal dünyalarından tamamen çıkartıyor. Mesela ejderhadan korkan çocuğun hayallerinden ejderhayı çıkartıp somutlaştırdığında o çocuk bir daha o ejderhayı hayal ederek korkamayacak.

Bu noktada Usopp vs. Perona durumu kendini gösterebilir. Bir şekilde hikayenin gidişatında Usopp ve Killingham karşı karşıya gelir ve güçlerini Usopp üzerinde kullanmaya çalışırsa olacak 2 şey var.
1. Killingham Usopp'un akıl almaz korku dünyasında kaybolur ve yeteneğini kullanamadan bitkin düşer -> bu hikayeyi kısırlaştırır
2. Usopp'un hayal dünyasından saçma derecede çok miktarda anlamlı anlamsız korku öğesi etrafa saçılır ve kaos yaratır. Oda kaosları sever. O sırada bir şekilde killingham bayılır ve mevcut yaratıklar + usopp'un beynindeki saçmalıklar yok olur. Bununla beraber Usopp'un da korkularının neredeyse tamamı yok olur ve Usopp cesaretle ilgili ilk karakter gelişimini tamamlar. -> Usopp'un korkmadan savaştığında potansiyelini ne kadar ortaya çıkartabildiğini biliyoruz. Luffy ile savaşı bir örnek.

Bu bahsettiğim senaryo size saçma gelebilir, işte tam da bu yüzden gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Usopp Elbaf'a ayak bastığı anda "korku ve cesaret" temalı bir konunun hikayeye dahil olmasını bekliyordum. Killingham'ın gücüyle beraber bu fikrim netleşti.

Toplanın bombayı bırakıyorum!

Bu Killingham'ın gücü insanların rüyalarından nesne ya da korktukları şeyi maddeselleştirmekle kalmıyor, onları hayal dünyalarından tamamen çıkartıyor. Mesela ejderhadan korkan çocuğun hayallerinden ejderhayı çıkartıp somutlaştırdığında o çocuk bir daha o ejderhayı hayal ederek korkamayacak.

Bu noktada Usopp vs. Perona durumu kendini gösterebilir. Bir şekilde hikayenin gidişatında Usopp ve Killingham karşı karşıya gelir ve güçlerini Usopp üzerinde kullanmaya çalışırsa olacak 2 şey var.
1. Killingham Usopp'un akıl almaz korku dünyasında kaybolur ve yeteneğini kullanamadan bitkin düşer -> bu hikayeyi kısırlaştırır
2. Usopp'un hayal dünyasından saçma derecede çok miktarda anlamlı anlamsız korku öğesi etrafa saçılır ve kaos yaratır. Oda kaosları sever. O sırada bir şekilde killingham bayılır ve mevcut yaratıklar + usopp'un beynindeki saçmalıklar yok olur. Bununla beraber Usopp'un da korkularının neredeyse tamamı yok olur ve Usopp cesaretle ilgili ilk karakter gelişimini tamamlar. -> Usopp'un korkmadan savaştığında potansiyelini ne kadar ortaya çıkartabildiğini biliyoruz. Luffy ile savaşı bir örnek.

Bu bahsettiğim senaryo size saçma gelebilir, işte tam da bu yüzden gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Usopp Elbaf'a ayak bastığı anda "korku ve cesaret" temalı bir konunun hikayeye dahil olmasını bekliyordum. Killingham'ın gücüyle beraber bu fikrim netleşti.
Bana böyle şeylerle gel. Herif usopu sıfırlarsa tamamen korku duyusu olmayan birisi olabilir usop.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık