Supreme Commander ve Captain aynı diyor bazı arkadaşlar. Dünya Asilleri'nden bile üstte görülen biri böyle bir göreve gider mi? Bunu Shamrock için diyorum.Bakalım bütün kutsal şovalyeler kutsallar hakkında hüküm verebiliyorlar mı bana Garling’i o açıdan özel olarak konumlandırarak tanıttı gibi geldi.Kutsal ejderlerin bile üzerinde olan bir güç diye.Zaten kadim yapılması tesadüf değil belki Shamrock babasından daha güçlüdür ama babası da bu tarz kararları verebilecek kadar saygın ve mazisi olan biri olabilir.
Garling başkumandanlık görevini devam ettirirken Shamrock hala kaptan olabilir.Kong’un durumu gibidir belki Garling’in konumu.Supreme Commander ve Captain aynı diyor bazı arkadaşlar. Dünya Asilleri'nden bile üstte görülen biri böyle bir göreve gider mi? Bunu Shamrock için diyorum.
Galring’in şövalyeleri Gorosei iken bile yöneteceği çok bariz bence ya, IM’den direkt tam yetki almış gibi bir hali vardı, Shamrock’u geri çağırtan da otur. Devrimcilerle olacak savaşı da o organize edecektir.Garling başkumandanlık görevini devam ettirirken Shamrock hala kaptan olabilir.Kong’un durumu gibidir belki Garling’in konumu.
O zaman bırak sıradan bir Kutsal Şövalyeyi, Kutsal Şövalye kaptanının bile idam yetkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Şu ana kadar Başkomutan rütbesine sahip Garling harici birinin böyle bir idam için yetkisi olduğunu görmedik. Sadece Başkomutan Kutsal Şövalye bu idamı yapabilir.Garling'in eski unvanı başkomutan, Shamrock düz komutan. Rütbe sistemini bilmeden "yerine oğlu geçmiş" diyemeyiz.
Normal şartlarda bir ekibin lideri kolay kolay olaylara dahil olmaz. Mesela Sakazuki olaylara gitmiyor, amiral gönderiyor. Sengoku da aynı keza Luffy gelene kadar yerinde kalmıştı. Dragon her olaya adamlarını gönderiyor, kendi direkt dahil olmuyor. Shamrock diğerlerinden bir üst konumdadır, ama Garling gibi yetkili olduğunu sanmıyorum. Beş Kadim bile onunla konuşurken köpek çekiyordu.Garling başkumandanlık görevini devam ettirirken Shamrock hala kaptan olabilir.Kong’un durumu gibidir belki Garling’in konumu.
Veya neden iki amiral güvenlik için görevlendirildi de kutsal şövalyeler görevlendirilmedi? Belki şövalyelerin görevi kutsalları korumak değildir, kutsalları amiraller koruyordur, daha üstünü ise şövalyeler.Aklıma takılan bi soru var. Devrimciler kutsal topraklarda amirallerle savaşırken neden şövalyeler dahil olmadı?
Ya da Oda unuttu.Veya neden iki amiral güvenlik için görevlendirildi de kutsal şövalyeler görevlendirilmedi? Belki şövalyelerin görevi kutsalları korumak değildir, kutsalları amiraller koruyordur, daha üstünü ise şövalyeler.