Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrı Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 52 60.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 25.6%
  • Kötü

Kullanılan: 12 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    86
Denizci birliği normal devleri bile çok istiyorken kutsal şovalyelerin antik dev istemesi anormal değil. Onu da geçtim bu adam hâlâ adı bilinmeyen güçlü bir meyve kullanıcısı. Ama Gunko normal bir insan gibi duruyorken bu konuma gelmiş. Ben de çok merak ediyorum nasıl bu konuma gelmiş
Sırf güçlü diye soylu olmayan kişiler Kutsal Şövalyeler Birliğine davet ediliyor, yani Gunko’nun bu konuma gelmiş olması da gücünden kaynaklıdır. Tek başına iki devi paket etti ve Loki’ye rahatlıkla zarar verebildi. Meyve gücü sağlam duruyor, yani Loki gibi güçlü olduğundan dolayı davet edilmiş olsa gerek.

Tanrı Şövalyesi olunca Dünya Asilleri'nin hakkında idam kararı bile verebiliyorsun. Normal bir insana böyle bir yetki verilmesi garip duruyor. Loki'nin geçmişini bir bilmek lazım.
Dünya Asilleri hakkında idam emri verdiğini gördüğümüz tek kişi Garling idi. O da Kutsal Şövalye lideriyken bunu yaptı ve soyluydu da. Normal bir insanı Kutsal Şövalye lideri yapacaklarını sanmıyorum, Garling‘den sonra da oğlu lider yapıldı zaten.

Tanrı Şövalyesi olunca Dünya Asilleri'nin hakkında idam kararı bile verebiliyorsun. Normal bir insana böyle bir yetki verilmesi garip duruyor. Loki'nin geçmişini bir bilmek lazım.
Ben onu kumandan yargılayabiliyor olarak anladım yani en fazla Shamrock yapar Garling ile tamamen aynı konumdaysa.Kutsal şovalye olsa bile asil olmayanlara yargılama yetkisi vereceklerini sanmıyorum.Gunko anca Garling yerine geçerse yargılayabilir ki o zaman da yargılasın bir zahmet çoktan haketmese o kadar yükselemez.Sırf güç olarak değil aidiyet anlamında.

Ben onu kumandan yargılayabiliyor olarak anladım yani en fazla Shamrock yapar Garling ile tamamen aynı konumdaysa.Kutsal şovalye olsa bile asil olmayanlara yargılama yetkisi vereceklerini sanmıyorum.Gunko anca Garling yerine geçerse yargılayabilir ki o zaman da yargılasın bir zahmet çoktan haketmese o kadar yükselemez.Sırf güç olarak değil aidiyet anlamında.
Gunko haricindekiler Dünya Asili, onlarda yetki varsa hepsinde olması gerekir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık