Reis, Dragon harekete geçmemiş ama geçse benzeri bir tabloyla karşılaşırız. Luffy de Kizaru’ya daha fenasını yaptı mangada zaten.Dragon harekete mi geçmiş ?
Reis, Dragon harekete geçmemiş ama geçse benzeri bir tabloyla karşılaşırız. Luffy de Kizaru’ya daha fenasını yaptı mangada zaten.Dragon harekete mi geçmiş ?
Yalnız harbi çıkmış gibi değil kan. Reyiz sadece fırlatıldı. Luffy onlardan yüzlerce yemeli.Oda göstermediği için kan çıkmamış diye yorumluyoruz demek. Aynen kesin çıkmamıştır.
Dragon harekete mi geçmiş ?
Görsel sahte, Dragon balkonu terkedemez kiGörsel %100 doğru bu arada.
Tartışmanıza dahil oluyorum ama zavallı rahmetli oarsı bu lafla aşağılamanıza müsade edemem. O elbaf devi değil, koskoca kıta çeken oars soyundan geliyor. Öhöm saygılar efenim.Bu çocuk inadı vallahi.
Cevap veremedin bu arada. WB dünyayı sallamadan bir devi yenemiyor. Hadi kabul et.
Ben Dragon geliyorum diyormuş sağda soldaBen seni tanımıyorum ki abim diye dolanıyormuş şu an.
Reis dalga mı geçiyon trol mü yapıyon. Gerçek derken doğru tespit demek istedim, mangada böyle bir şey yaşanmadığı için anlaman gerekirdiGörsel sahte, Dragon balkonu terkedemez ki
Enma en son Zoro'yu yerlerde sürüklüyordu hatırladığım kadarıyla. Yardım edene kadar süründürdü adamcağızı. Ama Nika abim öyle mi...? evladı gibi bakıyor Luffy'e el bebek gül bebek sahip çıkıyor...Düşünsene ölüyorsun… birden Chopper şırıngayı vurup kaldırıyor seni… şırınganın etkisi sona erince yine ölmek üzeresin… ama bu sefer Enma isimli bir kılıç tarafından kurtarılıyorsun… öyle bir kılıç ki sana haki açtırıyor… Muazzam bir şey ya… Sen deyince aklıma geliverdi, yazayım dedim. Muhteşemsin Enma Reis… Herkese senden bir tane lazım…
@Alpamis Luffy için çalışıyoruz bak, Luffy fanı değiliz belki ama artık bir Yonko olduğu için biz de Luffy’nin arkasındayız
Im ve kutsallar 800 senedir iktidardadır, o sırada Kuma’nın saldırısını balkondan gören Dragon; Kazanıyoruz…Ben Dragon geliyorum diyormuş sağda solda