Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölüp dirilmeye niye laf ediliyor. İlk kez olmuyor. Enel de varken güzel , flamingo saçma sapan sicimleriyle kendini iyileştiriyor sorun yok, lav odasıyla insanı ölümsüz yapabiliyor ama mitolojik zoan üstelik tanrı meyvesi naruto ölmesin diye ona yardım eden tilki gibi dost olup uyanınca neden sorun oluyor.
 
Oda göstermediği için kan çıkmamış diye yorumluyoruz demek. Aynen kesin çıkmamıştır.
Yalnız harbi çıkmış gibi değil kan. Reyiz sadece fırlatıldı.:D Luffy onlardan yüzlerce yemeli.:D

@ogstr97

Kılıcıyla hayata tutunanlar var. Zoro en son 2 Yonkou saldırısı yedi. Ölüyordu nerdeyse. Sihirli bir iksirle iyileştirildi. Denildi ki iksirin etkisi geçince yediği hasarın 2 katını çekecek. Yani kesinlikle ölmesi gerekiyordu. Adam mumya gibi sarılmıştı. Gözünü bile hareket ettiremiyordu.

Sonuç? Zoro başında Azrail Zoro'yu teğet geçti. Sonra hebe hübe ediyorlar. Bu bazı Zoro fanlarındaki çifte standart çok geniş.
 
Bu çocuk inadı vallahi.

Cevap veremedin bu arada. WB dünyayı sallamadan bir devi yenemiyor. Hadi kabul et.:D
Tartışmanıza dahil oluyorum ama zavallı rahmetli oarsı bu lafla aşağılamanıza müsade edemem. O elbaf devi değil, koskoca kıta çeken oars soyundan geliyor. Öhöm saygılar efenim.
 
Düşünsene ölüyorsun… birden Chopper şırıngayı vurup kaldırıyor seni… şırınganın etkisi sona erince yine ölmek üzeresin… ama bu sefer Enma isimli bir kılıç tarafından kurtarılıyorsun… öyle bir kılıç ki sana haki açtırıyor… Muazzam bir şey ya… Sen deyince aklıma geliverdi, yazayım dedim. Muhteşemsin Enma Reis… Herkese senden bir tane lazım… :gamyon:

@Alpamis Luffy için çalışıyoruz bak, Luffy fanı değiliz belki ama artık bir Yonko olduğu için biz de Luffy’nin arkasındayız :good:
Enma en son Zoro'yu yerlerde sürüklüyordu hatırladığım kadarıyla. Yardım edene kadar süründürdü adamcağızı. Ama Nika abim öyle mi...? evladı gibi bakıyor Luffy'e el bebek gül bebek sahip çıkıyor... :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık