Evet video altında öyle yorumlar gördüm ben de.Luffy Kizaruyla dövüşmemeliydi Sanji almalıydı diyorlar.
Evet video altında öyle yorumlar gördüm ben de.Luffy Kizaruyla dövüşmemeliydi Sanji almalıydı diyorlar.
Hızı snakeman’da da yetersizmiş demekki. G5’in G4’ten daha hızlı olduğu söylenebilir.İşte en hızlı haline geçmiş(snake man) yine dayak yemiş o yüzden g5 olmadan şöyle yapar böyle yapar farazi laflar. Yapsaydı derler adama.
Mesela Zoro, Ashura açıp Lucci döverse ben çıkıp Zoro, tek kılıçla yenerdi Lucci'yi diyeceğim.
Amiral haterları güzel algı yapıyor vallaEvet arada dövüş geçmiş bence de. Globalde Kizaru övülüyor. Bizde yine Luffy'nin korktuğu kişi Kizaru değil olayı yaşanıyor. Dün akşam yemek yerken bir Türkçe video izleyeyim dedim sanırsın Luffy kral haki salarak Kizaru'yu bayılttı. O derece gömülüyor Kizaru.
Bir de bize ahaber lobisi derler.Amiral haterları güzel algı yapıyor valla
Kizaru’yu oyuncak etti, keşke bayıltsaydı da oyuncak olmayaydı…Evet arada dövüş geçmiş bence de. Globalde Kizaru övülüyor. Bizde yine Luffy'nin korktuğu kişi Kizaru değil olayı yaşanıyor. Dün akşam yemek yerken bir Türkçe video izleyeyim dedim sanırsın Luffy kral haki salarak Kizaru'yu bayılttı. O derece gömülüyor Kizaru.
Abi globalde de adamlar kafayı yemiş Yabancı çöptuberlar Kizaru Katakuriden birazcık güçlü falan diye yorumlar yapıyor komedi şelalesi ciddenEvet arada dövüş geçmiş bence de. Globalde Kizaru övülüyor. Bizde yine Luffy'nin korktuğu kişi Kizaru değil olayı yaşanıyor. Dün akşam yemek yerken bir Türkçe video izleyeyim dedim sanırsın Luffy kral haki salarak Kizaru'yu bayılttı. O derece gömülüyor Kizaru.
yav he he...Yazıyorsunuz da Luffy zaten dövüştü amiralle ve dayağını yeyip g5'e geçti.
Hakili hakisiz vesaire hikaye, kullansaydı elinden tutan mı vardı ? Halla halla