Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru seri boyunca zaman zaman etkili bir adam olduğunu gösterdi.Kuma ve Ray olmasa tayfayı yok edebilirdi.Şimdi gerçek gücünü göreceğiz.Dövüşün çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum ama Nika moduna Kaido kadar karşı koyabilecektir.Meyve gücü serinin en absürt meyvelerinden birisi.Normal birisi yese bile fark yaratacakken böyle bir meyve gücü amiralde olunca işin rengi değişiyor.
 
Kizaru ve Akainu'ya sonsuz artı yazdı.

Seride Kaido dahil onlarca kişiyi yamultan saldıralar Kizaru karşısında ya yavaş kalıyor ya da güçsüz. Adam gülerek eliyle diziyle saldırı karşılıyor, olmadı logia savunması yapıyor. Reis hem gözlem haki hem de savunma haki canavarı çıktı. Üstüne çok rahat, çok profesyonel. Adamda gram ter yok dehşete düşmüş terli G4 karşısında. :)

Diğer taraftan Sakazuki 10 yıl sonra aksiyona geçti ve 2 Yonko'nun 2 arc'ta yapamadığını 2 sayfada yapıp ölümcül hasar verdi. Ayrıca reisin Bonney ve Kuma'ya üzülüşünü gördük. Sakazuki ileride WG'ye karşı savaşırsa şaşırmam. Masabaşında otururken çok düşünme fırsatı olmuş gibi. MF'ye göre düşünceli çiziliyor, Dragon gibi uzaklara bakıyor hep zaten. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık