Sakazuki ilk kez bir bölümde gözüme sempatik geldi. O kadar da kötü değil galibaBaşbuğun hatrına avatarı değiştirelim.
Sakazuki ilk kez bir bölümde gözüme sempatik geldi. O kadar da kötü değil galibaBaşbuğun hatrına avatarı değiştirelim.
Ne kadar kötü bilmiyorum ama çok kötü...Sakazuki ilk kez bir bölümde gözüme sempatik geldi. O kadar da kötü değil galiba
Bu bölümde Akainu sahnelerinden anladığım şey ilerde bunun baba kız dramını okuyacaz. Muhtemelen kızı Coby'i kurtarmaya falan çalışır.Başbuğun hatrına avatarı değiştirelim.
Bunu Oharalılara da anlatsana yeğen.O kadar da kötü değil galiba
Yoo gayet doğru bir yorum yapmışlar, yapana da helal olsun. Katakuri eğer ileri seviye silahlanmayı öğrensin direk kafa kafaya gelirler. Üzerine bir de Haoshoku Haki'yi en üst seviye kullanıma başlarsa amiral bile tokatlar.Abi globalde de adamlar kafayı yemiş Yabancı çöptuberlar Kizaru Katakuriden birazcık güçlü falan diye yorumlar yapıyor komedi şelalesi cidden
Valla katakuri gibi bı karakter gelmedi daha katakuride bile luffy içinden dayak yerken konuşuyordu parmakları hakili olduğu halde dayanamayip acıdı falan derdi şimdi bakiyorumda ondan sonra kaido adamları ile tek tük kapıştı kaido kapıştı o vs deki zevki alamadım ben. Katakuri luffy savaşında hep usttundu sonran luffy coze coze geçti. Şimdi kizaru olayına bakiyoz luffy güçlerin farkında amirali nasıl yenecek yenerse çok.merak ediyorum. Haki ile pert eder vurursa anca yoksa bu vs böyle ara verir robot işi karistirirYoo gayet doğru bir yorum yapmışlar, yapana da helal olsun. Katakuri eğer ileri seviye silahlanmayı öğrensin direk kafa kafaya gelirler. Üzerine bir de Haoshoku Haki'yi en üst seviye kullanıma başlarsa amiral bile tokatlar.
Geldim de , hakiyi ben açmadım Zoro açtı , sırf luffy ana karakter diye ağlamasın diye ilk onun açmasını bekledi efendim zoro.Getirin oradan Emma. Zoro abimiz kral haki açacak.
Pamuk gibi kalbini görmeye başladık.Sakazuki ilk kez bir bölümde gözüme sempatik geldi. O kadar da kötü değil galiba